Kargo'dan 20. Yılında Yepyeni Bir Albüm - Son Dakika
Kültür Sanat

Kargo'dan 20. Yılında Yepyeni Bir Albüm

Kargo\'dan 20. Yılında Yepyeni Bir Albüm

Gelecekle Randevum Var.

07.02.2013 11:22  Güncelleme: 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gectiğimiz mayıs ayında yayımladığı 'Kehribar' isimli single çalışmasıyla, yıllar sonra tekrar müzikseverlerle buluşan KARGO, şimdi yepyeni bir albümle karşınıza çıkıyor. (Ozan Anlaş, Burak Karataş, Selim Öztürk)

Aylarca süren bir çalışmanın sonunda tamamlanan, kayıtları Los Angeles, Marşandiz Stüdyoları ve Erekli/Tunç Stüdyoları'nda tamamlanan 'Gelecekle Randevum Var', önümüzdeki günlerde DMC etiketiyle raflardaki yerini alacak.

KARGO'nun, 20. yılını kutladığı albümde 1 cover ve 4 düet çalışma dahil olmak üzere toplam 9 şarkı yeralıyor. Yıllar önce Semiramis Pekkan'ın seslendirdiği 'Bana Yalan Söylediler, Deniz ÖZBEY'le beraber seslendirilen 'BENİ BIRAKMA', Zuhal OLCAY'la beraber seslendirilen 'BİZE AİT', Özge FIŞKIN'la beraber seslendirilen 'KENDİNE İYİ BAK' ve Ömer AHUNBAY'la beraber seslendirilen 'AKVARYUM', 'GELECEKLE RANDEVUM VAR', 'KEHRİBAR', 'ÇOCUKTUM' ve 'YANIMA UZAN' albümde yeralan parçalar olarak sıralanıyor.

Geçtiğimiz günlerde, albümün çıkış parçası 'BENİ BIRAKMA'ya İmer Haydaroglu yönetmenliğinde çekilen video da çok yakında müzik kanallarında yayınlanmaya başlanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Kargo'dan 20. Yılında Yepyeni Bir Albüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement