Kervan Yolu" Fotoğraf Sergisi Açılacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kervan Yolu" Fotoğraf Sergisi Açılacak

Kervan Yolu" Fotoğraf Sergisi Açılacak
16.02.2017 12:23

Sürmene-Köprübaşı-Aydıntepe-Bayburt kervan yolunu konu alan fotoğraflar, "Kervan Yolu" sergisiyle beğeniye sunulacak.

Sürmene-Köprübaşı-Aydıntepe- Bayburt kervan yolunu konu alan fotoğraflar, "Kervan Yolu" sergisiyle beğeniye sunulacak.

Doğal ve Tarihi Değerleri Koruma Derneği Başkanı Coşkun Erüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sürmene-Köprübaşı-Aydıntepe-Bayburt kervan yolunun, antik çağdan bugüne kadar aktif olarak kullanılmaya devam ettiğini söyledi.

Yol güzergahında bulunan hanlar, tarihi camiler, konaklar ve köylerin tanıtılması, bölgenin kültür ve ekoturizm potansiyeli konusunda farkındalık yaratılması amacıyla, "Tarihi Kervan Yolu Ekoturizmle Canlanacak" sloganıyla Kervan Yolu Projesi yürüttüklerini anlatan Erüz, bu çerçevede bir de fotoğraf sergisi düzenleyeceklerini vurguladı.

Erüz, Sürmene Belediyesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliğinde hazırlanan "Kervan Yolu" fotoğraf sergisinin, yarın saat 17.30'da İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Güzel Sanatlar Galerisi'nde açılacağını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Kervan Yolu' Fotoğraf Sergisi Açılacak - Son Dakika


Advertisement