Konservatuvara Tiyatro Tatavla ile Hazırlanın - Son Dakika
Kültür Sanat

Konservatuvara Tiyatro Tatavla ile Hazırlanın

Konservatuvara Tiyatro Tatavla ile Hazırlanın

Verdiği eğitimlerle oyuncusunu, yazarını, yönetmenini yetiştiren yeni bir tiyatro ekolü oluşturmak hedefiyle hayata geçirilen Tiyatro Tatavla'da yeni dönem eğitimleri başlıyor.

21.11.2013 11:08

Eraslan Sağlam, Arda Alpkıray, Özge O'Neill Sarımola, Nurdan Kalınağa, Semra Kap ve Aslı Tohumcu'nun gerçekleştireceği konservatuvara hazırlık, temel ve ileri oyunculuk, diksiyon, çocuk drama ve yazarlık atölyeleri için kayıtlar 15 Aralık 2013, Pazar gününe kadar devam ediyor.

Tiyatro Tatavla, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları'nın ödüllü oyuncusu, Açık Radyo programcısı Eraslan Sağlam tarafından Nisan 2013'te kuruldu. Hedeflerine ulaşmalarına olanak sağlayacak tarihsel kimliği, kültürel ve sosyolojik yapısı nedeniyle kuruluş semti olarak Kurtuluş'u seçen Tiyatro Tatavla; adını da Kurtuluş'un eski, Rumca adı olan ve aynı zamanda "at ahırı" anlamına gelen Tatavla'dan alıyor.

Kendi ekolünü oluşturmayı ve verdiği eğitimlerle ekolüne ait oyuncular yetiştirmeyi hedefleyen Tiyatro Tatavla'nın yeni dönem eğitimlerinde; konservatuvara hazırlık, temel oyunculuk, ileri oyunculuk, diksiyon, oyunculuk temelli diksiyon, çocuk drama ve yazarlık atölyeleri gerçekleştirilecek. Tatavla'nın konservatuvara hazırlık eğitimi, bu zamana kadar tüm öğrencileri eksiksiz olarak konservatuvar sınavlarını kazanan Eraslan Sağlam yönetiminde verilirken; diğer atölyelerdeki eğitimler Sağlam'ın yanı sıra Arda Alpkıray, Özge O'Neill Sarımola, Nurdan Kalınağa, Semra Kap ve Aslı Tohumcu tarafından verilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Konservatuvara Tiyatro Tatavla ile Hazırlanın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement