Midyat'ta "Mutlu Olmanın Yolları" Konferansı - Son Dakika
Kültür Sanat

Midyat'ta "Mutlu Olmanın Yolları" Konferansı

Midyat\'ta "Mutlu Olmanın Yolları" Konferansı

Midyat Kaymakamlığı tarafından "Mutlu Olmanın Yolları" konferansı düzenlendi.

31.05.2017 15:04

Midyat Kaymakamlığı tarafından "Mutlu Olmanın Yolları" konferansı düzenlendi.

Midyat Fen Lisesi'nde gerçekleştirilen konferansta konuşan kişisel gelişim uzmanı Asım Yekeler, mutlu olmak isteyen kişinin evvela kendisiyle barışık olması gerektiğini söyledi.

Katılımcılara, hayatta mutlu olabilmek için neler yapılması ve nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda önemli bilgiler sunan Yekeler, "Kendisiyle barışık olmayan kişinin mutlu olması mümkün değildir. Mutlu olmanın yollarından birisi de her şeye iyi tarafından bakılması gerekir. Kişi, her olay ve kişide bütün olumsuzluklarına rağmen iyi yönlerin de bulunduğunu bilmeli ve bunları görmeye çalışmalıdır." ifadelerini kullandı.

Kaymakam Hüseyin Tekin, konuşmanın ardından Yekeler'e plaket verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Midyat'ta 'Mutlu Olmanın Yolları' Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement