Nişantaşı'nda Işıklı Geceler Nev'le Başlıyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Nişantaşı'nda Işıklı Geceler Nev'le Başlıyor

Nişantaşı\'nda Işıklı Geceler Nev\'le Başlıyor

Etkinlik 4 Temmuz Yaşar, 11 Temmuz Göksel ve 18 Temmuz Yüksek Sadakat konserleriyle devam edecek.

26.06.2012 08:23

FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü'nde IŞIKLI GECELER sloganı ile gerçekleştirilecek konser dizisi 28 Haziran'da rock müziğinin usta yorumcusu Nev ile başlıyor.

Müziğe mandolin çalarak başlayan, üniversite yıllarında ise elektro gitar ile tanışan Nev, İstanbul Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olduktan sonra, profesyonel iş hayatına atıldığında da müzikle ilişkisi sürdü. Adidas ve Slazenger gibi markaların ürün müdürlüğünü yaparken, 1995 yılında Chantage grubu ile sahneye çıkmaya başladı. 2001'de ise Jingle House - Aura Productions ortak yapımı ile ilk albümü Her Şeye Rağmen'i yayımladı. Bu albümde Özkan Uğur, Göksel, Tuba Önal gibi isimlerle çalıştı.

Temmuz 2004'de Tüm söz ve müziklerin kendisine ait olan ikinci albümü Sen Gibi yayımlandı . Ağustos 2007'de Nev'in üçüncü albümü Işığım ve Gölgem Pasaj etiketiyle yayımlandı. Bir Nev-i Alaturka ve son albümü Bir Nev-i Alaturka Haziran 2010'da yayımlandı. Nev bu albümde pek çok enstrümanı kendisi icra etti .Yokum, 2012 Mart ayında piyasaya çıkması beklenen Yeni Albümün öncü şarkısı "Yokum" Temmuz 2011'de sosyal medyada paylaşıldı.

FMV Mektepleri Vakfı Işık Okulları, Feyziyeliler Işıklılar Derneği ve Şişli Belediyesi işbirliğiyle Nişantaşı Işık Okullarının özel olarak dekore edilen avlusunda gerçekleştirilecek Işıklı Geceler kapsamında birbirinden ünlü sanatçılar konserleri ile yaz gecelerine ayrı bir keyif katacak. Etkinlik 4 Temmuz Yaşar, 11 Temmuz Göksel ve 18 Temmuz Yüksek Sadakat konserleriyle devam edecek.

FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü'nde yer alacak konserlerin bilet ücretleri 35 ile 45 TL arasında belirlendi.

Konserlerin başlama saati 21.00'dir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Nişantaşı'nda Işıklı Geceler Nev'le Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement