Osho Meditasyon Grup Çalışması - Son Dakika
Kültür Sanat

Osho Meditasyon Grup Çalışması

Osho Meditasyon Grup Çalışması

OSHO MEDİTASYONLARINI ve GRUP SEANSLARINI DENEYİMLEMEK, BEDEN, KALP, ZİHİN, RUH BÜTÜNSELLİGİNE KAVUŞMAK Vücudumuz doğduğumuz andan itibaren yoğun bir stres ve gerilim yaşar.bu stres ve gerilim daha sonra organlarımızı,duygularımızı,davranışlarımızı ve yaşamımızı etkiler ve yönlendirir.

29.10.2016 21:04

OSHO MEDİTASYONLARINI ve GRUP SEANSLARINI DENEYİMLEMEK, BEDEN, KALP, ZİHİN, RUH BÜTÜNSELLİGİNE KAVUŞMAK

Vücudumuz doğduğumuz andan itibaren yoğun bir stres ve gerilim yaşar.bu stres ve gerilim daha sonra organlarımızı,duygularımızı,davranışlarımızı ve yaşamımızı etkiler ve yönlendirir.

MEDİTASYON nedir ?

meditasyon kök kelimesi MED dir. MED: yaşam,sağlık,iyi, anlamına gelir, meditasyon vucudu yaşamda iyi, sağlıklı, dengeli,rahat, keyfli,tutmadır,

OSHO nedir ?

Osho : sanskiritce bir kelimedir anlamı. sonsuz bilinç, dalga dalga çoğalan yayılan ve genişleyen bilinç,,

Osho meditasyonları nedir.

Osho meditasyonları günün ve özellikle kent yaşamının vücudumuz,duygularımız ve yaşam enerjimiz üzerinde oluşturduğu yoğun stres gerilim ve yıpranmayı yok etme

rahatlatma,ve vücudun yeteneklerini maksimum düzeyde kullanılmasına yönelik iyileştirme (terapi ) yöntemleridir. ruh,beden,zihin ve duygu bütünselliginde bir entegrasyon ve iyileşmedir.

Premal ne ?

Premal duyguları ilk öğrenme sürecimizdir ( anne karnı,doğum anı,7-8 yasına kadar yoğun öğrenme süreci,ve 16 yasına kadarki kişilik ve beden yapısının oluşma süreci),

WORKSHOP: suresince tüm gün, kişinin bedensel hareket rahatlığını ve dengesini oluşturmak, organlarını, enerjilerini, duygularını, zihnini, ruhunu rahatlatmak, beden – duygu - zihin – ruh iletişimini oluşturmak ve dengelemek, iyileştirmek, bedeni yaşamda iyi, dengeli ve sağlıklı tutmak amacıyla çalışmalar yapacağız. Bu çalışmalar, nefes, ses, ritim, sessizlik ve karanlığı kullanarak, vücuttaki ölü hücreleri, toksinleri ve ölü enerjiyi vücudun dışına atma, boşaltma, duyguları dışa vurma, sinir sistemi üzerindeki fiziki hisleri arındırma, temizleme işlemidir; katarsis yoluyla bunu vücudun kendi kendine yapmasına izin verme halidir, vücudu yaşamda sağlıklı, iyi, rahat, keyifli tutma halidir.

Meditatif terapi yöntemleriyle : davranışsal bozukluklar, hiperaktive, odaklanamama, iletişimlerde sorun yaşama,dengesizlik,kararsızlık, memnuniyetsizlik,vucut ağrıları,eklem ağrıları,fiziksel sorunlar,seksüel sorunlar,bosaltım ve sindirim sorunları, asırı kilo sorunları, öfke,bel ve boyun fıtığı,migren,ülser,astım,bronşit, koah, panik,panik atak,manik depresif durumlar,duyusal bozukluklar,zihinsel ve ruhsal iyileşme gerçekleştirebilirsiniz.

PROGRAM: Dinamik Meditasyon,Dans Meditasyon, Kundalini Meditasyon&Farkındalık çalışmaları

ÇALIŞMA BAŞLAMA SAATİ : Başlangıç 11.00 Bitiş: 15.00

Çalışmaya rahat kıyafetler (eşofman, tayt, tshırt), yedek rahat kıyafetler, kalın çorap ile parfüm ve makyaj kullanılmadan ve aç karnına gelinmesi rica olunur.

Katılım Ücreti : 100 TL

Özel Terapi almak isteyen: Kronia Sakral Terapi 200 TL

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Osho Meditasyon Grup Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement