Ozbi & Gülce Duru - Son Dakika
Kültür Sanat

Ozbi & Gülce Duru

Ozbi & Gülce Duru

Rap müziği kendine has bir uslupla yorumlayan Ozbi, uzun bir aradan sonra yeni projesi Rakılı Live ve Oz Ensemble ile beraber 9 Şubat perşembe akşamı Dorock XL'da.

09.02.2017 20:09

Rap müziği kendine has bir uslupla yorumlayan Ozbi, uzun bir aradan sonra yeni projesi Rakılı Live ve Oz Ensemble ile beraber 9 Şubat perşembe akşamı Dorock XL'da..

Rakılı Live Ozbi'nin serbest ölçü şiirlerini Gülce Duru ile beraber bestelemeye başladığı süreçte oluşmuş bir proje.ikili beraber geçirdiği vakitte kendilerini melodik akışa bırakmış ve ortaya rakı eşlikçisi olarak niteledikleri şarkılar çıkmıştır. Ardından kurdukları grupla beraber canlı performans video klipleri yaratmış ve youtube üzerinden dinleyici ile buluşturmuşlardır. büyük ilgi gören proje youtube üzerinden devam etmektedir.

Rakılı Live projesinin ilk serisinde Ozbi'ye büyük destek veren, güçlü sesi ve yorumu ile şarkılara anlam kazandıran, Kaybedenler Kulubü film müziklerinden tanıdığımız Gülce Duru bu ilk gecede sahnede Ozbiyi ve seriyi takip edenleri yalnız bırakmıyor ve featuring olarak geceye katılıyor. Ozbi'nin uzun süredir beraber çalıştığı arkadaşları ile beraber kurduğu Oz Ensemble sahnede yeni üretilmiş besteler ile yerini alacak ve Ozbi ile uzun yıllar boyunca beraber rap yapan arkadaşı Laneth'te bu gece onları yalnız bırakmayacak.

Konser Rakılı Live'ın bilenen ve bilinmeyen besteleri, Oz Ensemble'ın dinamik yeni sound'u ve Ozbi'nin Bilinen kendi şarkıları ile geçecek.

Vokal : Ozbi, Gülce Duru, Laneth

Bass ve geri vokal : Enver Muhamedi

Gitar : Onur Özçelik

Klavye : Umut Ünleyen

Davul : İlke Kızmaz

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Ozbi & Gülce Duru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement