Suikast" 26 Ağustos'ta Vizyona Girecek - Son Dakika
Kültür Sanat

Suikast" 26 Ağustos'ta Vizyona Girecek

Yönetmenliğini Dennis Gansel'in üstlendiği Amerikan yapımı, aksiyon ve gerilim türündeki "Suikast" yarın sinemaseverlerle buluşacak.

25.08.2016 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yönetmenliğini Dennis Gansel'in üstlendiği Amerikan yapımı, aksiyon ve gerilim türündeki "Suikast" yarın sinemaseverlerle buluşacak.

Orjinal adı (Mechanic : Resurrection) olan filmin basın gösterimi Kanyon Cinemaximum'da gerçekleştirildi.

Habertürk sinema yazarı Kerem Akça, gösterim sonrası filme ilişkin AA muhabirine yaptığı değerlendirmede, "Günümüz aksiyon sinemasının en büyük yanılgılarından biri Jason Statham'ın Charles Bronson'un yerine geçtiğine inanmak olabilir. Michael Winner imzalı 1972 tarihli The Mechanic, Bronson'la ve dingin atmosferiyle daha çok akıldadır. Onun anlamsız çeviriminin devam filminde zaplarken rastlanacak TV eğlencesinin ötesini göremiyoruz. Jessica Alba biraz filmi toparlıyor. Tommy Lee Jones'un bu boyutsuzluğa renkli gözlükleriyle eşlik etmesi ise üzücü." eleştirisinde bulundu.

Charles Bronson'un duygusuz, soğukkanlı ve ultra profesyonel bir kiralık katili canlandırdığı klasik bir kiralık katil filmi olan The Mechanic, yönetmen Simon West tarafından 2011'de "Mekanik" adıyla yeniden çekilmişti. Serinin devam filmi "Suikast"ın konusu ise şöyle:

"Dünyanın en tehlikeli kiralık katili Arthur Bishop, kanlı geçmişini geride bırakır. Artık amacı sakin bir hayat sürerek sevdiği kadınla olmaktır. Fakat bir gün korkunç düşmanları hayatının aşkını kaçırır. Şimdi ise Arthur dünyayı dolaşarak üç imkansız suikast gerçekleştirmek ve hayatının aşkını kurtarmak zorundadır."

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Suikast' 26 Ağustos'ta Vizyona Girecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement