Uğur Işılak, Altınordu'da sahne aldı - Son Dakika
Kültür Sanat

Uğur Işılak, Altınordu'da sahne aldı

Uğur Işılak, Altınordu\'da sahne aldı

Ordu'nun Altınordu Belediyesi tarafından düzenlenen kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Uğur Işılak, sevilen türkülerini seslendirdi. Altınordu Belediyesi ücretsiz otopark alanında gerçekleşen konserde çok sayıda vatandaş yer aldı. Belediye Başkanı Aşkın Tören, Işılak'a çiçek takdim etti ve konser boyunca vatandaşlarla birlikte eşlik etti.

20.09.2023 22:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uğur Işılak Ordu'da sahne aldı

ORDU - Ordu'nun Altınordu Belediyesi tarafından düzenlenen kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde Anadolu türkülerinin sevilen sanatçısı Uğur Işılak sahne aldı.

Altınordu Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonda sevilen ses sanatçısı Uğur Işılak, Altınordu Belediyesi ücretsiz otopark alanında sahne aldı. Çok sayıda vatandaş dakikalar öncesinden konser alanına gelerek kalabalık oluştururken, sevilen sanatçı Işılak sevine türkülerini seslendirdi.

Programda konuşan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, "Mavinin ve yeşilin şiirleştiği şehrimiz Ordu'ya, Altınordu'ya teşebbüs eden, günümüz ozanlarından Uğur Işılak ağabeyimiz, üstadımız bu noktada bu topraklardan birçok ozandan el almıştır. Erenlerin diliyle, ozanların gönlüyle bu akşam bizlere sesleniyor. Şehrimiz ve sizler adına 'hoş geldiniz' diliyorum. Şahsen böyle bir organizasyonda ev sahipliği yapma şerefine nail olmam dolayısıyla kendilerini de Ordu insanı buluşturmam dolayısıyla ayrı bir onuru taşıdığımı ifade etmek istiyorum. Bu akşam türkünün ziyafetine, sesin, sözün, sazın, kültün, sanatın başkenti Altınordu'muzda semalara çıkan akşamına hep birlikte şahitlik edeceğiz" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Belediye Başkanı Aşkın Tören, sevilen sanatçı Uğur Işılak'a çiçek takdim etti.

Belediye Balkanı Aşkın Tören konser vatandaşlarla birlikte konsere eşlik ederken, Uğur Işılak sevilen türkülerini seslendirdi.

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement