Acun Ilıcalı Sabriye'yi Çok Sert Uyardı: Ağır Yaptırım Olacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

Acun Ilıcalı Sabriye'yi Çok Sert Uyardı: Ağır Yaptırım Olacak

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Acun Ilıcalı Sabriye\'yi Çok Sert Uyardı: Ağır Yaptırım Olacak
 Güncelleme: 

Survivor'da konsey gecesi Sabriye ve Serhat'ın arasındaki sözlü tartışmalara Acun Ilıcalı çok sert çıktı. Ilıcalı, "Sabriye'ye bir daha olursa ağır yaptırım olacak" dedi.

Survivor'da ünlülerin eleme gecesinde Serhat ve Sabriye arasında büyük bir gerginlik yaşandı. Sabriye, Serhat'a küfür edip "Tekmeyi basarım" dedi. Bu sözleri Acun Ilıcalı'yı çok kızdırdı. Ilıcalı, "Müsamaha gösterdik diye bazı şeylere tolerans göstermeyiz" dedi ve Sabriye'den bir daha böyle bir şey yaşanmaması için söz aldı.

ACUN ILICALI: BU KADARI FAZLA

Konsey alanında Serhat Akın ile gerginlik yaşayan Sabriye'ye, Acun Ilıcalı oyun alanında uyarıda bulundu: "Bazı sözlerin kullanılmasına hiçbir şekilde müsamaha göstermiyorum. Sabriye'nin yaptığı kabul edilebilir değil. Bazı şeylere bir yere kadar tolerans gösterdik ama bu kadarı fazla bunu kabul etmiyoruz."

SABRİYE ÖZÜR DİLEDİ

Sabriye, Acun Ilıcalı'nın kendisini uyarmasının ardından hem Serhat'tan hem de Türk halkından özür diledi ve "Bir daha yaşanmayacak" dedi.

Kaynak: Acunn.com

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement