Aşk Laftan Anlamaz 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı - Son Dakika
Magazin

Aşk Laftan Anlamaz 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Aşk Laftan Anlamaz heyecan dolu yeni bölümüyle geliyor. Sevilen dizi Aşk Laftan Anlamaz'da bu hafta neler olacak? İşte tüm detaylar...

02.11.2016 16:06

Başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz'in paylaştığı Aşk Laftan Anlamaz'ın 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Haşmet dedenin karşısına çıkan Murat, Haşmet dedeyi ikna edebilecek mi? Murat'ın babaannesi Haşmet dedenin adını duyunca neden 'O adam kızını Sarsılmazlara vermez' diyor. Aşk Laftan Anlamaz heyecan dolu yeni bölümüyle 5 Kasım Cumartesi akşamı izleyicileriyle buluşacak.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ'IN KONUSU
Aşk Laftan Anlamaz'da Burak Deniz, tekstil imparatoru Sarsılmaz ailesinin veliahtı Murat Sarsılmaz; Hande Erçel ise dizinin Hayat'ı olarak izleyicinin karşısına çıkıyor. Dizide Giresun'da doğan, İstanbul'da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan 'Hayat' ve bir tesadüfler silsilesi sonucu yolları kesişen Murat'ın kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyifli hikayesi anlatılıyor.

Yapımcılığını, Bi Yapım'ın üstlendiği Aşk Laftan Anlamaz'ın oyuncu kadrosunda; Hande Erçel, Burak Deniz, Özcan Tekdemir, Merve Çağıran, Oğuzhan Karbi, Tuğçe Karabacak, Demet Gül, Süleyman Felek, Betül Çobanoğlu, Cem Emüler, Evren Duyan, Sultan Köroğlu Kılıç, Gözde Kocaoğlu ve Nazan Diper rol alıyor. Aşk Laftan Anlamaz'ın yönetmenliğini Müge Uğurlar senaryosunu ise Nuray Uslu, Aylin Eren ve Yusuf Kürşad Gürses kaleme alıyor.

Aşk Laftan Anlamaz 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Aşk Laftan Anlamaz 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement