Takıntılı hayran Aslıhan Gürbüz'e zor günler yaşattı, ünlü oyuncu çareyi ifşa etmekte buldu - Son Dakika
Magazin

Takıntılı hayran Aslıhan Gürbüz'e zor günler yaşattı, ünlü oyuncu çareyi ifşa etmekte buldu

Ufak Tefek Cinayetler, Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı gibi sevilen dizilerden tanıdığımız 38 yaşındaki oyuncu Aslıhan Gürbüz, sosyal medya hesabından kendisine tacizde bulunan şahsı ifşa etti.

03.12.2021 20:10  Güncelleme: 20:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Masumlar Apartmanı dizisinde Ceylan karakterine hayat veren Aslıhan Gürbüz, takıntılı hayranı yüzünden zor günler yaşıyor.

DAHA FAZLA DAYANAMADI

Aslıhan Gürbüz, sosyal medya hesabından kendisini taciz eden şahsı ifşa etti.

"NİYE MUSALLAT OLUYORSUN?"

Gürbüz, paylaşımında "Aylardır en yakın arkadaşlarımı hackleyip, anneme, kardeşime, yakın çevreme ve bana ulaşmaya çalışan bir hıyar var! Yavrum senin derdin bensem niye başka bir yol denemiyorsun? Niye insanlara musallat oluyorsun?" ifadelerini kullandı.

Takıntılı hayran Aslıhan Gürbüz'e zor günler yaşattı, ünlü oyuncu çareyi ifşa etmekte buldu

ZOR GÜNLER GEÇİRMİŞTİ

Aslıhan Gürbüz 7 senede 4 ameliyat ve 3 ayrı sakatlık yaşadığını açıklamıştı. Gürbüz, "Dile kolay 2 bel fıtığı ameliyatı, 2 adet köprücük kemiği platini takma-çıkarma, 1 adet fizik tedavisi, 7 ay süren donuk ve çatlak omuz, bir adet diz kapağında kemik iliği ödemi ve menüsküs yırtığı ve yıllar önceki trafik kazamdan yadigar boyun düzleşmem. Şimdi yazarken bile nefessiz kalıyorum" diyerek bir dönem yaşadığı sağlık problemlerini anlatmıştı.

Takıntılı hayran Aslıhan Gürbüz\'e zor günler yaşattı, ünlü oyuncu çareyi ifşa etmekte buldu
Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Takıntılı hayran Aslıhan Gürbüz'e zor günler yaşattı, ünlü oyuncu çareyi ifşa etmekte buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement