Az Kalsın Esmer Oluyordu - Son Dakika
Magazin

Az Kalsın Esmer Oluyordu

Az Kalsın Esmer Oluyordu

Kıvanç Tatlıtuğ'a şöhretin yolunu açan "Gümüş" dizisiyle ilgili ortaya ilginç bir ayrıntı çıktı.

19.01.2013 06:02  Güncelleme: 09:21

Kıvanç Tatlıtuğ'a şöhretin yolunu açan "Gümüş" dizisinde oynaması için saçlarının siyaha boyanmasının gündeme geldiği ancak son anda bundan vaçgeçildiği ortaya çıktı. Fresh Mesh 2013 etkinliği ikinci günü dün Kanal D binasında devam etti.

Doğan TV Holding CEO'su İrfan Şahin, 47 ülkede yayınlanan ve yaklaşık 85 milyon kişiye ulaşan 2005 yapımı olan "Gümüş" dizisi ekibi ve oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ ve Songül Öden ile söyleşi gerçekleştirdi.

1750 LİRA MAAŞ ALIYORDU

"Gümüş" dizisine başlama serüvenini anlatan Şahin, "2004 yılında ANS Genel Müdürü oldum. Tüm oyuncular başka diziler ile anlaştığı için elimizde hiç erkek oyuncu kalmadı. Bir tek Kıvanç Tatlıtuğ vardı. O zaman Kıvanç Tatlıtuğ'u kimse tanımadığı için ekibimiz 'mankenden oyuncu olmaz' diye istemediler. Sonra Kıvanç'ı ekibimle tanıştırdım. Tüm kızlar, 'Patron ne olursun Kıvanç oynasın' diye istekte bulundular. Pelin Diştaş da 'Türkiye'de sarışın başrol olmaz. Kıvanç'ın saçlarını esmer yapalım' dedi. Daha sonra ben Kıvanç'a 'Başrol mü oynamak istersin. Yoksa yan rol mü?" diye sordum. Kıvanç bana ise, yan rolde oynamak istediğini söyledi" dedi. Sözü alan Kıvanç Tatlıtuğ, "Ben yan rolde olan Berk'i seçtim. Ama İrfan Şahin, beni başrol olan Mehmet karakterine ikna etti." diye konuştu. Şahin, "İlk Songül'ü çağırdığımızda Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda oynuyordu. Aylık bin 750 Lira maaş aldığını söyledi. Biz bölüm başına Songül'e bin 750 lira teklif edince kabul etti" dedi. Öden, ise "Diziye başladığımızda reytingleri öğrenince sıkıntılardan yüzümde sivilceler çıktı. 'Sivilceli kızı yakışıklı çocuğun karşısına nasıl koyarsınız' diye tepkiler aldım. Yıllar geçti ama benim en iyi oyuncu erkek arkadaşım halen Kıvanç'dır" şeklinde konuştu.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Az Kalsın Esmer Oluyordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement