Balık aşkı ağır basan oyuncu Çağatay Ulusoy, 841 bin TL'ye tekne aldı - Son Dakika
Magazin

Balık aşkı ağır basan oyuncu Çağatay Ulusoy, 841 bin TL'ye tekne aldı

Şehrin karmaşasından uzak duran ve sadece iş için İstanbul'a gelen Çağatay Ulusoy, balık sevdasıyla yine dikkatleri üzerine çekti. Yakışıklı oyuncu, sevgilisi Duygu Sarışın ile tatil yapmak ve balık tutmak için tekne aldı. Ulusoy, teknesi için tamı tamına 841 bin TL ödedi.

22.05.2021 11:35  Güncelleme: 11:57

Oyuncu Çağatay Ulusoy'un en büyük hobisi balığa çıkmak olarak biliniyor. Balık tutkusu ağır basan oyuncunun, 100 bin dolar ödeyerek özel üretim bir tekne yaptırdığı öğrenildi. Ulusoy, sevgilisi Duygu Sarışın'la Datça'da yeni teknesinin keyfini çıkarıyor.

841 BİN TL DEĞERİNDE YENİ OYUNCAĞI

Milliyet'te yer alan habere göre, Çağatay Ulusoy'un eski teknesini 235 bin euroya satıp 841 bin TL değerinde özel yapım tekne aldı. Oyuncunun iki kişilik oyuncağında, balık tutmak için özel oltalar ve mekanizmalarının bulunduğu öğrenildi. Balık tutmayı ve dalmayı çok seven başarılı oyuncu, dizi yorgunluğunu da denizde atıyor.

GÖZLERDEN UZAK TATİL YAPIYORLAR

Üç yıldır oyuncu Duygu Sarışın ile birlikte olan oyuncu, geçtiğimiz haftalarda Bodrum'a gitmiş ve aldığı yeni teknesine atlayarak soluğu Datça'da almıştı. Datça'da gözlerden uzak tatil yapan çift, bir haftalık tatilin ardından Bodrum'a geri döndü.

Balık aşkı ağır basan oyuncu Çağatay Ulusoy, 841 bin TL'ye tekne aldı

TUTTUĞU BALIKLARLA POZ VERMİŞTİ

Ulusoy sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda yakaladığı palamut balıkları ile poz vermiş ve paylaşımında da "palamutçulaaaar" notunu düşmüştü.

Balık aşkı ağır basan oyuncu Çağatay Ulusoy, 841 bin TL'ye tekne aldı
Balık aşkı ağır basan oyuncu Çağatay Ulusoy, 841 bin TL'ye tekne aldı
Balık aşkı ağır basan oyuncu Çağatay Ulusoy, 841 bin TL\'ye tekne aldı

Son Dakika Magazin Balık aşkı ağır basan oyuncu Çağatay Ulusoy, 841 bin TL'ye tekne aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • Haydar: Kim demis param olmasada huzurum olsun paran varsa hayat var bee yasiyorsun gecim derdin yok 21 1 Yanıtla
  • AZHiSTERiKS®: Vah zavallim, bayagi fakirlesmis de 235 bin avroluk tekne yerine 84 bin avroluk tekne almis, gerisiyle de borclarini ödemis... iban numarasi verelim bari millete de azzicik destek olsunlar. 8 7 Yanıtla
  • Şahin: Bunlar. Şimdi luks hayat yaşarlar. Yaşlandıkları zamanda hiç birşey kalmaz. Huzurevibe giderler . Yada sokaklarda yaşarlar. Birazda paranız. Varsa garibanlara yardım edin 6 5 Yanıtla
    Ahmet Ferit: Yardım etmediklerini nereden biliyorsun? 0 0
  • Köroğlu dikkakli: Algı işte tamda bu. Futbolcu transfer haberinde de böyle yapıyorlar. Gavuru trasnfer ederken şu kadar euro ama bizimkiler isterken Tl cinsinden şu kadar istedi diye yazarlar.Geçen şampiyon teknik direktörümüzünkini şu kadar talep etti diye tl cinsinden yazmışlar.Euroya çevir 2 milyon yapmıyor. Çok algısı yaratmanın yolu bu. Sıradan Yabancı o paralara gelmez. Gelsede tl cinsinden haber yapmazlar. 11 0 Yanıtla
  • zoro: Allah herkese nasip etsin 11 0 Yanıtla
  • İyiymiş..: Para var huzur var, sadece bakarız biz de işte.. 8 1 Yanıtla
  • GÜNEŞİN DİDİSİ OĞLU: Ben 2 Milyona Araç Aldım Manşet Olmadım. Neymiş Tamı Tamına 841 BİN Ooooo :) 3 5 Yanıtla
  • KSK li: Yine zenginin parası fakirin çenesini yormuş :) 7 1 Yanıtla
  • Fenerist: Param olsada ben alsam 6 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement