Bir Deli Sevda'nın İlk Bölümünde Neler Olacak? - Son Dakika
Magazin

Bir Deli Sevda'nın İlk Bölümünde Neler Olacak?

Bir Deli Sevda\'nın İlk Bölümünde Neler Olacak?

Yapımcılığını Pastel Film'in üstlendiği Bir Deli Sevda bugün ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Peki Bir Deli Sevda'nın ilk bölümünde ne olacak?

05.04.2017 20:00  Güncelleme: 20:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Show TV'nin merakla beklenen 'Bir Deli Sevda' isimli dizisi bugün ilk bölümüyle seyircisine merhaba diyecek. Başrollerini Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, Erdinç Gülener, Cankat Aydos ve Deniz Uğur'un paylaştığı dizide usta oyuncular Zafer Algöz ve Erkan Can da yer alıyor.

DİZİNİN İLK BÖLÜMÜNDE OLACAKLAR

Bir Deli Sevda'nın ilk bölümünde; İstanbul'da Tellikavak'ta annesiyle birlikte yaşayan Bahar, genç ve güzelbir kızdır. Fakat yaşıtlarının aksine omuzlarında çok fazla yük vardır. Astım hastası olan annesini bodrum katındaki güneş almayan evlerinden çıkarmak istemekte ancak birtürlü iş bulamamaktadır.

SON ÇARE OLARAK HIRSIZLIĞA BAŞVURUR

Deliler gibi iş arayan Bahar tüm kapılar yüzüne kapanınca son çare olarak hırsızlığa başvurur. Bunun için ise çocukluğundan beri en yakın arkadaşı olan Kemal'den yardım ister. Bahar'a yıllardır aşık olan ancak söyleyemeyen Kemal ise gözünü kırpmadan Bahar için tehlikeye atılır. İkili hırsızlık yapmaya çalışırken başarısız olurlar ancak Bahar'ın dedesi yerine koyduğu Hulusi ne yaptıklarını öğrenir ve bunun üzerine kalp krizi geçirir. Bahar'ın hayatı Hulusi'nin yirmi senedir görmediği oğlu Cengiz'in hastaneye gelmesiyle kökünden değişecektir.

Son Dakika Magazin Bir Deli Sevda'nın İlk Bölümünde Neler Olacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement