Bir Tek Kendi Stilini Bulamadı - Son Dakika
Magazin

Bir Tek Kendi Stilini Bulamadı

Bir Tek Kendi Stilini Bulamadı

Birçok Ünlü İsmin Stil Danışmanlığını Yapan Rachel Zoe, Söz Konusu Kendisi Olunca Bir Türlü Uygun...

12.06.2013 06:03

KRALA ÖZENDİ

1971 doğumlu tasarımcı-stilistin dizide en çok kopyaladığı karakter 'Kral Joffrey'... Aynı dizinin genç kralı gibi altın işlemelerle süslü siyah zeminli elbise ve kabanlar giyen Rachel Zoe, aksesuvarlarının da altın rengi olmasına özen gösteriyor.

HER DETAYLA İLGİLENİYOR

Manken Alessandra Ambrosio, önceki gün kızı Anja'yı bale kursuna götürürken görüntülendi. Kızına bale ayakkabılarını giydiren ve kıyafetiyle ilgilenen Ambrosio, evde olduğu günlerde Anja'yı asla bakıcısıyla bırakmadığını ve tüm gününü ona göre planladığını söylüyor.

MAKYAJ VE BAKIŞLAR

Bravo kanalında 'Rachel Zoe Project' isimli bir televizyon prpgramı yapan bir çocuk annesi Zoe, 'Pyat Pree'nin makyajından ve düz kıyafetlerinden de ilham alıyor.

BU NE HAL PARIS?

Hilton otellerinin varisi Paris Hilton'ın giyim konusundaki tercihlerini anlamak imkansız... Önceki gün bir arkadaşının havuz partisine katılan sosyetik güzelin desenli eteği, babetleri ve bikinisinin üstüne giydiği dekolte üstünü anlamak imkansızdı.

KAPİŞONLUK GÜZEL

Aralarında Eva Mendes ve Cameron Diaz'ın da bulunduğu birçok ünlü ismi giydiren Zoe, kapişona ve şapkalara da meraklı... Dizideki 'Ygritte' karakteri gibi Zoe de özellikle yağmurlu havalarda kapişonunu kafasından çıkartmıyor.

KÜRK SEVER

Zoe'nin dizide en çok kopyaladığı diğer isim ise kürkünü üstünden çıkartmayan 'Jon Snow'... Zoe de genç kahraman gibi siyah ağırlıklı ve aşırı kabarık kürkleri seviyor. Bunları siyah kıyafetleriyle kombinliyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Bir Tek Kendi Stilini Bulamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement