Bobby Roth Bursa'ya Hayran Kaldı - Son Dakika
Magazin

Bobby Roth Bursa'ya Hayran Kaldı

Bobby Roth Bursa\'ya Hayran Kaldı

Lost, Prison Break ve Flash Forward gibi ünlü dizilerin yönetmeni Bobby Roth, Bursa'da mekan aradı.

19.04.2012 13:37  Güncelleme: 00:14

Lost, Prison Break ve Flash Forward gibi ünlü dizilerin yönetmeni Bobby Roth, danışman yönetmenlik görevini üstlendiği 'Alina' dizi projesi için Bursa'da mekan aradı. Tophane ve Kozahan'ı beğenen Bobby Roth, oyuncu Seda Eğridere ile Tarihi Hanlar Bölgesi'ni gezdi. Basın mensuplarını fotoğraflayan Roth'a simit ikram edildi.

Dünyaca ünlü yönetmen Bobby Roth, danışman yönetmenlik görevini üstlendiği 'Alina' dizisinin çekimi için Türkiye'de ilk kez Bursa'ya geldi. Tarihi Hanlar Bölgesi'ni gezip Orhangazi Parkı'nda basın mensuplarının fotoğrafını çeken Bobby Roth, daha sonra dizinin bir sahnesinin çekileceği Kozahan'ı yakından inceledi. Vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Bobby Roth, kendisine ikram edilen simit için teşekkür etti.

"KOZAHAN'DA BİR TAKİP SAHNESİ ÇEKECEĞİZ"

Türkiye'de ilk geldikleri yerin Bursa olduğunu dile getiren Bobby Roth, "İstanbul'a göre daha az kullanılmış. Birkaç sahneyi burada çekeceğiz. Ben semt ismi bilmiyorum ama Tophane'da bir mahalle. Dün buraya da baktık. Burada da bir takip sahnesi çekeceğiz" dedi.

Bursa kebabının tadına baktığını belirten Roth, "Kebabı çok beğendim. Çok nefisti" diye konuştu.

Roth, Flash Forward dizinin niçin kısa sürdüğü yönündeki soruya ise, "Dünyada beğenilse bile Amerika'da çok fazla tutmadı. Reytinginin kötü olmasından dolayı bitti" yanıtını verdi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Bobby Roth Bursa'ya Hayran Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement