Ender Mermerci, Cem Aydın İçin Kesenin Ağzını Açtı - Son Dakika
Magazin

Ender Mermerci, Cem Aydın İçin Kesenin Ağzını Açtı

Ender Mermerci, Cem Aydın İçin Kesenin Ağzını Açtı

Ender Mermerci, haftaya kızı Derin ile evlenecek olan Cem Aydın için kesenin ağzını açtı.

23.09.2013 13:03  Güncelleme: 13:05

Önümüzdeki hafta kıyılacak Derin Mermerci ve Cem Aydın nikahı için hazırlıklar başladı. Ünlü çift, önceki gün Akmerkez'de alışveriş turuna çıkarken anne Ender Mermerci de kesenin ağzını açtı. Tek bekar kalan kızı Derin'in evlenecek olmasının mutluluğunu yaşayan Ender Hanım, her şeyin en iyisi olması için özen gösteriyor.

GÜN BOYU OTURDU!

Kızı Derin Mermerci'ye çok özel bir mücevher set hazırlatan Ender Mermerci, damadı için de dudak uçuklatan bir hediye seçti. Cem Aydın'ı çok sevdiği öğrenilen Ender Hanım, ünlü televizyoncuya düğün hediyesi olarak bir saat aldı. "Audemars Piquet" marka bir saat tercih eden Ender Mermerci, firmanın Royal Oak serisinden seçtiği model için 190 bin dolar yani yaklaşık 375 bin lira ödedi.

ALYANS TAKILDI!

Televizyoncu Cem Aydın'ın nikah olmadan sol yüzük parmağına evlilik alyansını taktığı gözlerden kaçmadı. Derin Mermerci ise Aydın'ın aldığı tek taş yüzüğü takıyordu.

DÜĞÜN İÇİN ALIŞVERİŞ

Derin Mermerci ile Cem Aydın, önceki gün Aydın'ın önceki evliliğinden olan 2 çocuğuyla Akmerkez'e gitti. Burada 4 saat kalan çift, düğün için bol bol alışveriş yaptı.

STARLAR PİQUET TAKIYOR

Ender Mermerci'nin damadı için seçtiği Audemars Piquet imzalı saat; 18 ayar altın kaplama. Üzerinde 25 adet de pırlanta bulunan saat; markanın en pahalı ürünlerinden.

Bu arada Audemars Piquet marka saatleri dünyada Lionel Messi ve Michael Schumacher gibi isimler takarken; Türkiye'de bu markanın müdavimi Cem Yılmaz...

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Ender Mermerci, Cem Aydın İçin Kesenin Ağzını Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement