Ceyhun Yılmaz'ın Hakaret Ettiği Müjde Uzman Kimdir? - Son Dakika
Magazin

Ceyhun Yılmaz'ın Hakaret Ettiği Müjde Uzman Kimdir?

Ceyhun Yılmaz\'ın Hakaret Ettiği Müjde Uzman Kimdir?

Ceyhun Yılmaz'ın da katıldığı "Mesut Yar ile Burada Laf Çok" programında kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle Ceyhun Yılmaz'a dava açan Müjde Uzman merak konusu oldu. Peki, Müjde Uzman kimdir, kaç yaşındadır, Ceyhun Yılmaz ne dedi?

07.11.2018 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Katıldığı programda Mesut Yar'ın kendisine 'Asıl mesleğiniz nedir?' sorusu sırasında, , Mehmet Turgut'a sessizce şoke eden bir cevap vermişti. Müjde Uzman cevaptan sonra bir süre sessiz kalmış ancak sonrasında Ceyhun Yılmaz'a dava açmıştı. Dava bugün sonuçlandı ve Ceyhun Yılmaz 5 Ay 25 Hapis Cezası aldı. Peki, Müjde Uzman kimdir?

MÜJDE UZMAN KİMDİR?

Müjde Uzman, 26 Eylül 1984 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Pazarlama müdürlüğü, müzik yazarlığı, modellik ve oyunculuk yapan güzel yıldız 2008 yılında Paramparça Aşklar dizisinde Nil rolü ile ilk kez ekrana çıktı.

Ceyhun Yılmaz'ın Hakaret Ettiği Müjde Uzman Kimdir?

2010 yılında Kapalı Çarşı ve Aşk Bir Hayal dizilerinde konuk oyuncu olarak yer aldı.

DİZİ VE FİLMLERDE ROL ALIYOR

2014 yılında "Küçük Aptalın Büyük Dünyası" kitabından esinlenerek senaryosu yazılan, başrollerinde Murat Boz ile Büşra Pekin'in oynadığı "Hadi İnşallah" adlı filmde Sinasi Yurtsever, Cezmi Baskın, İdil Dizdar, Aydan Taş, Hülya Gülşen Irmak ile birlikte rol aldı.

Ceyhun Yılmaz'ın Hakaret Ettiği Müjde Uzman Kimdir?

Müjde Uzman, 2015 yılında başrollerinde Oktay Kaynarca, Kenan Çoban, Deniz Çakır, Ozan Akbaba, Yüksel Arıcı, Tarık Ünlüoğlu'nun yer aldığı "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" adlı dizide "Nazlı" karakterini canlandırdı. Uzman, televizyon kariyerine devam ediyor.

Son Dakika Magazin Ceyhun Yılmaz'ın Hakaret Ettiği Müjde Uzman Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement