Deadpool 3'ün çıkış tarihi SAG-AFTRA grevi nedeniyle belirsizleşti - Son Dakika
Magazin

Deadpool 3'ün çıkış tarihi SAG-AFTRA grevi nedeniyle belirsizleşti

Deadpool 3\'ün çıkış tarihi SAG-AFTRA grevi nedeniyle belirsizleşti

Devam etmekte olan SAG-AFTRA grevi nedeniyle, Deadpool 3'ün merakla beklenen çıkış tarihi bir engele takıldı. Başlangıçta 3 Mayıs 2024'te gösterime girmesi planlanan film artık planlanan çıkışını gerçekleştiremeyecek. Grev önümüzdeki haftalarda sona erse bile, oyuncuları ve ekibi yeniden bir araya getirmek ya da kısmen tamamlanan filmin prodüksiyonuna başlamak için yeterli zaman olmayacak. Shawn Levy'nin yönettiği Deadpool 3, Marvel Sinematik Evreni'ndeki ilk R-rated film olarak tarihe geçmeye hazırlanıyor. Filmin konusu henüz gizli tutulurken, Deadpool ve Wolverine arasındaki rekabeti konu alacağı ve iki ikonik kahraman arasında bol aksiyonlu çatışmalar vaat ettiği doğrulandı.

21.10.2023 00:57  Güncelleme: 00:59

Devam etmekte olan SAG-AFTRA grevi nedeniyle, Deadpool 3'ün merakla beklenen çıkış tarihi bir engele takıldı. Başlangıçta 3 Mayıs 2024'te gösterime girmesi planlanan film artık planlanan çıkışını gerçekleştiremeyecek.

Deadpool 3'ün vizyon tarihi artık belirsiz

Deadline'ın haberine göre, grev önümüzdeki haftalarda sona erse bile, oyuncuları ve ekibi yeniden bir araya getirmek ya da kısmen tamamlanan filmin prodüksiyonuna başlamak için yeterli zaman olmayacak.

Deadpool 3'ün çıkış tarihi SAG-AFTRA grevi nedeniyle belirsizleşti

Shawn Levy'nin (The Adam Project ve Free Guy) yönettiği, senaryosunu Rhett Reese ve Paul Wernick'in (Deadpool ve Deadpool 2) yazdığı Deadpool 3, Marvel Sinematik Evreni'ndeki ilk R-rated film olarak tarihe geçmeye hazırlanıyor.

Hollywood'daki yazar grevleri resmi olarak bitti: Film endüstri için ne anlama geliyor?

Shawn Levy filmin vizyon tarihi konusundaki belirsizliği dile getirerek, "Keşke bilseydim. Resmi olarak [bir vizyon tarihimiz] var mı onu bile bilmiyorum. Ama 3 Mayıs'ta vizyona giremeyeceğimizi biliyorum. Kuşkusuz oyuncuların grevi ve prodüksiyondaki uzun duraklama bu vizyon tarihini gerçekten riske soktu. Filmin yarısını çektik. Ben filmin yarısını kurguladım. İşe geri dönmek ve bu filmi gelecek yıl vizyona sokmak için can atıyoruz."

Deadpool 3'ün çıkış tarihi SAG-AFTRA grevi nedeniyle belirsizleşti

Filmin konusu henüz gizli tutulurken, filmin Deadpool (Ryan Reynolds) ve Wolverine (Hugh Jackman) arasındaki rekabeti konu alacağı ve iki ikonik kahraman arasında bol aksiyonlu çatışmalar vaat ettiği doğrulandı.

Ryan Reynolds, Hugh Jackman'ı Wolverine emekliliğinden döndürmede ikna etmede önemli bir rol oynadı ve daha önce rolle işinin bittiğini ilan ettikten sonra onu karakteri yeniden canlandırmaya ikna etti. Ayrıca Jennifer Garner da 2005'ten beri canlandırmadığı Elektra karakteriyle geri dönmeye hazırlanıyor.

Siz bu yazar grevlerinin filmlerin çıkış tarihini etkilemeleriyle alakalı ne düşünüyorsunuz? Deadpool 3 ertelendiği için üzüldünüz mü? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Magazin Deadpool 3'ün çıkış tarihi SAG-AFTRA grevi nedeniyle belirsizleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement