Doğa Rutkay: Evlensem de Gelinlik Giymem - Son Dakika
Magazin

Doğa Rutkay: Evlensem de Gelinlik Giymem

Doğa Rutkay: Evlensem de Gelinlik Giymem

'Bir Oyun Varmış' adlı oyunda gelinlik giyen Doğa Rutkay gerçek hayatta gelinliği hiç sevmiyormuş.

28.01.2013 06:03  Güncelleme: 10:45

Uğur Uludağ ile Doğa Rutkay'ın rol aldığı 'Bir Oyun Varmış' adlı oyunun galası, Akatlar Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleşti.

Kadın-erkek ilişkilerini ele alan, Doğa Rutkay'ın gelinlikle seyirci karşısına çıktığı oyunun galasına katılanlar arasında Emel Müftüoğlu, Fatih Ürek, Hınçal Uluç, Ufuk Özkan, Deniz Seki Soner Arıca ve Can Bonomo da vardı. Gala sonrası düzenlenen kokteylde konuklara düğünlerdeki gibi kuru pasta ve limonata ikram edildi.

"GELİNLİK SEVMEM"

Oyunda gelinlik giyen Doğa Rutkay gazetecilerden gelen soruları yanıtladı: "Hata yapmaktansa yalnız olmayı tercih ediyorum. Evleneceksem aileme yakışan bir evlilik yaparım" dedi ve ekledi: "Gelinlik sevmem. Hiçbir zaman öyle bir hayalim olmadı. Düğünümde beyaz elbise giyerim."

BİR DÖNEM ŞAHAN'LA BİRLİKTEYDİ

Bir dönem ünlü komedyen Şahan Gökbakar ile aşk yaşayan Doğa Rutkay, o zaman neredeyse evliliğe kadar gidecekti. Hayranları tarafından evlenecekleri tahmin edilen ikili sürpriz bir kararla ayrılmış ve herkesi şaşırtmıştı.

Ayrıldıktan sonra yine de Şahan için "Onun her zaman benim başımın üzerinde yeri var" yorumunu yapan güzel sanatçı, Şahan'dan ayrıldıktan sonra birçok arkadaşı ile de yollarını ayırdığını anlatmıştı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Doğa Rutkay: Evlensem de Gelinlik Giymem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement