Duygu Nebioğlu, Biyolojik Babasının Fakirlik Belgelerinin İptalini İstiyor - Son Dakika
Magazin

Duygu Nebioğlu, Biyolojik Babasının Fakirlik Belgelerinin İptalini İstiyor

Duygu Nebioğlu, Biyolojik Babasının Fakirlik Belgelerinin İptalini İstiyor

Duygu Nebioğlu, biyolojik babası Metin Akpınar'ın fakirlik belgesinin iptalini istediğini sosyal medya hesabından paylaşarak tepki gösterdi. Nebioğlu, zenginliği doğayla iç içe olmayı, köy hayatını ve basit yaşamı tanımlarken, bazı insanların ise maddi varlıkları ve lüks yaşamı zenginlik olarak gördüğünü belirtti. Nebioğlu, son paylaşımında ise Akpınar ailesine zenginliğin ne olduğunu öğrenmeleri gerektiğini söyledi.

09.04.2024 13:10  Güncelleme: 13:13

Duygu Nebioğlu, biyolojik babası Metin Akpınar'ın fakirlik belgesinin iptalini istediğini öğrendi. Nebioğlu, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Akpınar'a tepki gösterdi.

Duygu Nebioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

duygu 1

"Ben zenginliği dağlarda özgür iradenle gezebilmeyi, bitkilerden, ağaçlardan faydalanmayı, güneşe ve aya yakın olmayı zenginlik olarak tanımlıyorum.

Bahçeme inip ektiğimiz ata sebzeleri, meyveleri sofraya koyabilmeyi ve yiyebilmeyi zenginlik olarak görüyorum. Köydeki hayatımı zenginlik olarak tanımlıyorum. Hayatım boyunca da köylerde yaşayabilirim.

duygu 2

'SİZ ÖNCE...'

Bazıları sahil lokantalarında 40 yaşında ayaklarından bağlı ıstakozu yiyebilmeyi zenginlik sanar. Gayrimenkullerini zenginlik sanar. Borsa oynamayı, Suadiye'ye bina yıkıp dikmeyi zenginlik sanar.

Etrafında yalakaların olmasını zenginlik sanarlar. Yatlarına gariban kızları almayı, hamile bırakmayı zenginlik sanarlar. Dağlarda yürümeyi, yaşamayı yardımcıları olmadan yaşayamazlar."

'SİZ ÖNCE ZENGİNLİĞİN NE OLDUĞUNU ÖĞRENİN'

duygu 3

Nebioğlu, son paylaşımında ise "Siz önce zenginliğin ne olduğunu öğrenin. Sonra fakirlik belgemin iptalini isteyin Akpınarlar" yazdı.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Duygu Nebioğlu, Biyolojik Babasının Fakirlik Belgelerinin İptalini İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement