Ezhel'den rapçileri hedef alarak şarkı çıkaran Norm Ender'e sert çıktı: Bize söverek para kazandı - Son Dakika
Magazin

Ezhel'den rapçileri hedef alarak şarkı çıkaran Norm Ender'e sert çıktı: Bize söverek para kazandı

Rapçi Ezhel, Mekanın Sahibi şarkısıyla kendisi de dahil olmak üzere birçok rapçiyi hedef alan Norm Ender için "Adam bize söverek para kazandı" ifadelerini kullandı.

03.06.2020 14:54  Güncelleme: 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü rapçi Ezhel, geçtiğimiz günlerde Bavul Dergi'den Burak Abatay'a röportaj verdi. Samimi açıklamalarda bulunan Ezhel, Norm Ender hakkında da sessizliğini bozdu.

Ezhel, geçtiğimiz yıl Mekanın Sahibi şarkısı ile tartışmaların fitilini ateşleyen Norm Ender'in şarkısında kendilerini popüler kültüre köle olmakla suçladığını ancak söylediği ne varsa kendisinin yaptığını söyleyerek "Biz bir şey yapmadık. Herhalde bize gıcık oldu" dedi.

"BİZE SÖVEREK PARA KAZANDI, MÜKEMMEL SİSTEM"

Ezhel, Norm Ender hakkındaki sözlerine şöyle devam etti: "Şarkıda dediklerinin daha arkasında dursun isterdim. Anlamadım arkadaşı. Değişik bir şey oldu. Adam bize söverek para kazandı valla mükemmel bir sistem. İnsanlar sonra bizden tiksindiler nefret ettiler anlamadım ne yaptık nasıl oldu. Bizi sevmeyen insanları bir odak noktasına topladı ve hıncını aldı. İnsanlar sevindiler kavgayı da sevdikleri için. Ondan sonra programlara talk şovlara çıktı. Orada da bize sövdü, saydı, hakaret etti. Bizim kültürde var işte.

"AYNI ŞEYLERİ BEN YAPSAM, FANLARIM BENİ YOK EDERDİ"

Aynı şeyleri ben yazsam, kafiyesiz rap falan, mesela yapamazdım. Ya da ben öyle yazsam benim fanlarım beni yok ederdi o yüzden de üzülüyorum. Diss evet belli bir şeye göre kazanılır ama çok vasat bu. Daha güzel bir şey olsun isterdim. İnsanların dönüp bize söylediği şeyler çok komik oldu sonra. Bize laf sokuyorlar ama komik şeyler söylüyorlar insanın gülesi geliyor. Daha sağlam daha akılcı şeyler beklerdim."

Ezhel\'den rapçileri hedef alarak şarkı çıkaran Norm Ender\'e sert çıktı: Bize söverek para kazandı

Son Dakika Magazin Ezhel'den rapçileri hedef alarak şarkı çıkaran Norm Ender'e sert çıktı: Bize söverek para kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Hacı: Ezhel dünkü velet daha...çapın kadar konuş bro. 6 2 Yanıtla
  • seytan: boş beleş adamlarsınız ıkınızde tayfalarınızda bendensiniz 2 4 Yanıtla
  • Artin abiniz: Kendi nasıl kazanıyor paraları anlamsız sözler araya iki yabancı kelime ver alttan cıstakla indir parayı. Şu iğneyi bi kendinizede batırsanız 5 0 Yanıtla
  • Buğra: Ezhel haklı norm haksız bence 2 2 Yanıtla
  • ada: norm ender kim ya ilk okul şiir yarışmasına katılır gibi sözler 0 4 Yanıtla
  • Bjk1903: Çapulçu sürüsü 3 0 Yanıtla
  • yılmaz: ya ezel misin ne bebe sin bi yürü git işine adam mekanın sahibi sen daha dünkü bebe sin konuşmayı öğren de gel önce 3 0 Yanıtla
  • Talo talo: Türk müziğinin geldiği nokta yazık çok yazık. 2 0 Yanıtla
  • norm baba: norm baba bu ayol kimse duramaz karşısında izmir yakışıklısınının. 2 0 Yanıtla
  • hub: kim bunlar, ne iş yaparlar? 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement