Gelinliğinin Fiyatı Dudak Uçuklattı - Son Dakika
Magazin

Gelinliğinin Fiyatı Dudak Uçuklattı

Gelinliğinin Fiyatı Dudak Uçuklattı

Mayıs'ta nişanlısı Meti ile evlenecek olan Oylum Talu; gelinlik siparişini verdi.

02.02.2013 12:02  Güncelleme: 14:18

Habertürk'ün güzel ve sempatik spikerlerinden Oylum Talu önümüzdeki baharda evleniyor. Hatta güzel sunucu şimdiden gelinliğinin siparişini bile verdi.

Bahar gelini olma hayalini Mayıs'ta gerçekleştirecek olan Oylum Talu, hazırlıklarına hız verdi. İkinci evliliğini "Meti" isimli nişanlısıyla yapmaya hazırlanan güzel sunucunun ilk işi gelinlik siparişi vermek oldu. Ekranların güzel ismi Oylum Talu, özel dikim gelinliği için ünlü modacı Yıldırım Mayruk'un kapısını çaldı.

DUVAK DAHA KISA...

Prens William ile evlendiği düğün törenine saten ve dantel karışımı gelinliğiyle damga vuran Prenses Kate Middleton, Talu'nun da gelinlik hayallerine ilham verdi. Güzel sunucu, Mayruk'tan geçtiğimiz Nisan'da evlenen Prenses Kate'in gelinliğinin birebir aynısını dikmesini istedi. Oylum Talu, duvağın ise Prenses Kate'in 2 metre 70 santimlik duvağından daha kısa olmasını talep etti. Bu arada Yıldırım Mayruk'un, sunucuyla hayalinin gelinliğini dikmek için 40 bin TL'ye anlaştığı söyleniyor.

GELİNLİĞİN ORJİNAL FİYATI DUDAK UÇUKLATIR

Oylum Talu, 40 bin liraya işi halletti ama Prens William ile Kate Middleton düğününe damga vuran ve Sarah Burton imzalı gelinliğin fiyatı; 250 bin sterlin yani yaklaşık 680 bin TL'ydi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Gelinliğinin Fiyatı Dudak Uçuklattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement