Halil Ergün Ve Filiz Akın'la Gün Akşam Oluyor! - Son Dakika
Magazin

Halil Ergün Ve Filiz Akın'la Gün Akşam Oluyor!

Halil Ergün Ve Filiz Akın\'la Gün Akşam Oluyor!

İki usta oyuncu Halil Ergün ve Filiz Akın, Show TV'nin yeni dizisi "Gün Akşam Oldu" için ilk kez birlikte kamera karşısında!

13.09.2011 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yer aldığı bütün projeleri izlenme rekorları kıran Halil Ergün ve yıllardır hiçbir projeyi kabul etmeyerek kameradan uzak duran Filiz Akın; dizide beş çocuklu, birbirini çok seven bir çifti canlandırıyor. Güçlü kadrosu ile sezona damga vuracak dizi, 6 Ekim 2011 tarihinde Show TV ekranında!

Dizide; ailenin en büyük kızı Belgin'i, "Kıskanmak" adlı filmle, 2009 yılı Altın Portakal ve Altın Koza film festivallerinde "En İyi Kadın Oyuncu" ödüllerini alan Nergis Öztürk oynarken, ailenin en büyük oğlu Ayhan'ı ise değişik karakterleri başarıyla oynayan Mustafa Üstündağ canlandırıyor. Diğer kardeşlerden Tarık'ı Serhat Teoman, Ediz'i Mehmet Can Mincinözlü ve en küçük kız Türkan'ı Dilşad Şimşek'in oynadığı dizide, Ayhan'ın eşi Dilek rolünde Başak Daşman yer alıyor. "Küçük Sırlar"da Heves rolüyle tanınan Dilara Öztunç'u, Tarık'ın kız arkadaşı Melis rolünde izleyeceğimiz dizinin sürpriz ismi ise Caner Kurtaran. Halil Ergün'ün "Yaprak Dökümü" adlı dizisinde oğlunu canlandıran Caner Kurtaran, bu dizide Belgin'in eşi Kaan rolünde, Ergün'ün damadı olarak izleyici karşısına çıkacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Halil Ergün Ve Filiz Akın'la Gün Akşam Oluyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement