Kadir Çöpdemir ve Seda Akgül'den Bir Garip Poz! Bacağından Tutup Sarıldı - Son Dakika
Magazin

Kadir Çöpdemir ve Seda Akgül'den Bir Garip Poz! Bacağından Tutup Sarıldı

Ünlü sunucu Seda Akgül, yakın dostu Kadir Çöpdemir ile Instagram'dan fotoğraf paylaştı. Seda'nın bacağını tutup kaldıran Kadir'e kimse anlam veremedi.

25.12.2017 16:56  Güncelleme: 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Radyocu ve oyuncu Kadir Çöpdemir, arkadaşı Seda Akgül ile hasret giderdi. İkilinin sosyal medyada paylaştığı poza kimse anlam veremedi.

DOST DEDİĞİN GÜREŞEREK HASRET GİDERİR

Seda Akgül, Kadir Çöpdemir ile fotoğrafını paylaşıp altına "Bizde dost dediğin böyle güreşerek hasret giderir. Benim sabah neşem" notunu düştü.

İşte Seda Akgül'ün o pozu:

Kadir Çöpdemir ve Seda Akgül\'den Bir Garip Poz! Bacağından Tutup Sarıldı

Son Dakika Magazin Kadir Çöpdemir ve Seda Akgül'den Bir Garip Poz! Bacağından Tutup Sarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (49)

  • ALBATROS: Kadirle Seda'nın Cümbüşü Bize Bayagı Bayagı Nostalji Yaşatmış.KHK lerin On Beş Temmuz da Fetöcü Hayınlara Karşı Sivillerin Korunmasını Getiren Yasanın Pratostosuna Bizim Ana Muhalefet Partimizin Koyunlarıyla Yen'i Partimiz Meralin Dansı Sonucu Mahkemeye Hatta Dahada İleri Götürülüp Yatak Senfonisine Kadar Gitmesi Kabul Görecek Allah Tamamına Erdirsinki 2019 Seçimlerinde Bu İş Tamamlanacak Ve Tarihin Tozlu Sayfalarında Nostalji Olarak Yad Edeceğiz 2 37 Yanıtla abuzer: çok cahilsin hacı trol çoookkkk.....Yatakla haşa ALLAH' ı yan yana getirecek kadar cahil,yobaz ve işte tamda aklını kiraya verenler dedikleri tiplerdensin.... 40 0 abuzer: Albatros kuşu; inancımı sorgulanak sanamı kaldı ? Elinde inanç ölçermi var...Şunu iyi bilki inancımın zekatı senin gibi densiz bir çok "hayın"a yeterde artar bile...kafanı toprağa gömüp,ordan burdan duyduğun iki lafla burda ahkam kesme.biraz oku biraz dinlede birşeyler öğren.. 19 0 ALBATROS: Neoldu Abuzer Yen'i Çıkan KHK yasasındaki Fetöcü Hayınlara Direnen Halkın Yargılanmıyacagı Kararı Bayagı Moralini Bozmuşki Din Ayağıyla Sıyrılıyorsunuz Yada Karalıyorsunuz İnsanları Lakin Şu Magazin Sayfasında Allah Kelimesini Senin Gibi Hayınlar Bol Bol Kullanıyor Lakin Bir Yorum Yada İtiraz Yok Ama KHK ları Duyunca Asablar Sıfır Olmuş Biranda İslamiyeti Savunur Olmuşsun Demogoji Riyakarlıkta Üstüne Yok Hacııı 1 16 ALBATROS: Abuzer Kadayıf Ben Siysi Görüşümü Ve Devletimi Savunuyorum Lakin Senin Gibi Verdiğim Zekatları Açıklayıpta Gıybet Yada Hava Atmıyorum İmanla Paranın Kimde Olduğunu Kimse Bilemez Lakin Senin Gibi Magazin Sayfalarında Dolaşıp Karı Kız Seyredipte yorum Yazmıyorum Egerki Fetöcü Hayınların Aleyhine KHK şirin Çıkması Seni Rahatsız Etmişse Hayın Sensin Fetöcüler Sensindir Yada Koyunda Mutlaka Sensindir Niye Rahatsız Oldunki KHK Kerim Darbeye Karşı Direnen Halkın Yargılanmasını Engellediği İçin 0 0
  • 46: kadirdir neyapsa yeridir 30 0 Yanıtla
  • seda hayranı: Kadir çok içten ve samimi sarılmış,hatta bununlada kalmamış yaşamış resmen :) 28 1 Yanıtla
  • kezban: edep ya huuu 26 2 Yanıtla Esra: Allahta seni güldürsün 0 0
  • Mcht: Cok cıvık bir dostluk örneği bu ne yaa 27 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement