Kağıthaneli gençler Sinan Akçıl konseri ile doyasıya eğlendi - Son Dakika
Magazin

Kağıthaneli gençler Sinan Akçıl konseri ile doyasıya eğlendi

Kağıthane Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı ile Liselere Giriş Sınavı'na giren öğrenciler için Sinan Akçıl konseri düzenledi. Hasbahçe Mesire Alanı'nda gerçekleşen konserde öğrenciler ve aileleri stres atarak doyasıya eğlendi. Konser sonrası Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Sanatçı Akçıl'a çiçek takdim etti.

25.06.2023 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kağıthaneli gençler Sinan Akçıl konseri ile doyasıya eğlendi

İSTANBUL - Kağıthane'de Yükseköğretim Kurumları Sınavı ile Liselere Giriş Sınavı'na giren öğrenciler, düzenlenen Sinan Akçıl konseri ile doyasıya eğlenip stres attı.

Kağıthane Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı ile Liselere Giriş Sınavı'na giren öğrenciler için konser düzenlendi. Hasbahçe Mesire Alanı'nda düzenlenen konserde sanatçı ve besteci Sinan Akçıl, öğrencilerle buluştu. Öğrenciler Akçıl'ın şarkıları ile doyasıya eğlenerek streslerini attı. Yaklaşık bir saat süren konserde sınavlara giren öğrencilerin yanı sıra aileler de doyasıya eğlendi.

Konserin ardından konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, "Bu akşam sınav sonrasında gençlerle beraber buluşalım istedik. Yaklaşık bir yıl boyunca sınava hazırlandılar, sınav sonrası sanatçı Sinan Akçıl ile buluştular ve doyasıya eğleniyorlar. Böyle bir yaz akşamında hep birlikteyiz. Hasbahçe Mesire Alanımızda on binlerce hemşerimizle beraber bayram öncesi buluşmuş olduk. Buradan tüm Kağıthane'nin tüm İstanbulluların, tüm vatandaşlarımın Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum. Yaz boyunca burada olacağız, çocuklarımız için gençlerimiz için burada buluşmuş olacağız" şeklinde konuştu.

Konser sonrası Başkan Öztekin, Sanatçı Akçıl'a çiçek takdim etti.

Kağıthaneli gençler Sinan Akçıl konseri ile doyasıya eğlendi
Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Kağıthaneli gençler Sinan Akçıl konseri ile doyasıya eğlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement