Kalp Yarası dizisinde neler olacak? Sancakzade Konağı'ndaki yeni düzen neleri değiştirecek? - Son Dakika
Magazin

Kalp Yarası dizisinde neler olacak? Sancakzade Konağı'ndaki yeni düzen neleri değiştirecek?

Başrollerinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Merve Çağıran gibi isimlerin yer aldığı Kalp Yarası dizisi bu akşam, 28. bölümüyle ekranlarda olacak.

24.01.2022 15:51  Güncelleme: 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son bölümünde, Babasının öldürüldüğünü düşünen Ferit cinayetin izini sürmeye başlar. Tüm işaretler Yaman'ı göstermektedir. Heyecanın eksik olmadığı bölümün ardından Kalp Yarası yeni bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak.

KALP YARASI DİZİSİNİN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Babasının öldürüldüğünü düşünen Ferit cinayetin izini sürmeye başlar. Tüm işaretler Yaman'ı göstermektedir. Başka bir yüzleşmenin eşiğinde olan Ayşe ise ailem dediği dedesiyle karşı karşıya gelir.

Azade'nin konakta ve holdingte gücünü kaybetme korkusu yaşaması, onu yeni hamleler yapmaya zorlar. Hande ve Yaman'ın Sancakzade Konağı'nı ele geçirmesiyle konakta ipler iyice gerilir.

Kızının Sancakzade Konağı'na yerleştiğini duyan Hüseyin bu durumu fırsata çevirirken Zümrüt'le karşı karşıya gelir. Hiç beklemediği bir anısıyla yüzleşen Vedia bir türlü kendini toparlayamazken bu yüzleşme Sancakzade Konağı'nda yaşanacak depremlerin habercisidir.

Kalp Yarası dizisinde neler olacak? Sancakzade Konağı\'ndaki yeni düzen neleri değiştirecek?

Son Dakika Magazin Kalp Yarası dizisinde neler olacak? Sancakzade Konağı'ndaki yeni düzen neleri değiştirecek? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement