Kate Middleton, James Bond'u Gölgede Bıraktı - Son Dakika
Magazin

Kate Middleton, James Bond'u Gölgede Bıraktı

Kate Middleton, James Bond\'u Gölgede Bıraktı

James Bond serisinin son filmi Spectre filminin galası Kraliyet ailesinin katılımıyla gerçekleşti. Galada Kate Middleton, kıyafeti ve zarafetiyle tüm bakışları üstüne çekti.

27.10.2015 11:34  Güncelleme: 12:05

James Bond serisinin son halkası Spectre (Hayalet) filminin dünya prömiyeri Cambridge Düşesi Kate Middleton, Prens William ve Prens Harry'in katılımıyla dün akşam Londra'da yapıldı. Galada Kate Middleton, güzelliğiyle göz kamaştırdı.

Spectre filminin Royal Albert Hall'da düzenlenen prömiyerinde, bir kez daha 007 James Bond karakteriyle izleyeceğimiz Daniel Craig ve rol arkadaşları konukları birlikte karşıladı.

Daniel Craig geceye birlikte katılan Kate Middleton, Prens William ve Prens Harry'le sohbet etti.

Bu sırada ünlü oyuncuyu eşi Rachel Weisz de yalnız bırakmadı. Craig, Prens Harry ile keyifli bir sohbetin içindeyken eşinin elini bir an olsun bırakmadı.

Ajan 007 ve Bond kızları Léa Seydoux ile Monica Bellucci kırmızı halıda birlikte poz verdi.

51 yaşındaki Monica Bellucci, adını sinema tarihine 'en yaşlı Bond kızı' olarak yazdırdı.


Son Dakika Magazin Kate Middleton, James Bond'u Gölgede Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ZEKİ METİNCE: TRAFİK KURALLARINA UYALIM!DİĞER KAZALARA ÖNLEM ALALIM.1.Önce sõzlüğe bakıp,,dikkat etmek ,, kelimesinin anlamını araştırmalıyız. 2.Dikkat etmesini öğrenmeliyiz.3.Dikkat etmeliyiz .Kendimizi ve diğerlerini oyuncak yerine koyup,hem kendi,hem diğerlerinin hayatlarıyla oynamayalim.Yazıktır,günahtır,saygısızlıktır,suçtur,cinayete teşebbüstür,insanlık dışıdır,sakatlıktır,cahilliktir ve bilmiyerek intihardır. 4 0 Yanıtla

Advertisement