Ünlüler Kelebek Etkisinde - Son Dakika
Magazin

Ünlüler Kelebek Etkisinde

Ünlüler Kelebek Etkisinde

Modaya yön verecek bir trende Rihanna'nın kayıtsız kalması söz konusu olamaz.

24.08.2013 06:01  Güncelleme: 09:01

RIHANNA

Modaya yön verecek bir trende Rihanna'nın kayıtsız kalması söz konusu bile olamaz. Sevimli görünen kelebek motifini bile kendi 'asi kız' imajıyla bütünleştirmeyi başaran genç şarkıcı, Mary Katrantzou tasarımı bluzu ile çok şık görünüyor.

REESE WITHERSPOON

Günlük kıyafetler içinde de şık görünmek Reese Witherspoon'un işi. Ünlü oyuncu, J Crew marka kelebek desenli şortuyla hem şık, hem de sevimli bir görünüme kavuşmayı başarmış.

GWYNETH PALTROW

Ünlü oyuncu Gwyneth Paltrow, sade tarzıyla birçok kadının giyim tarzına yön veriyor. Paltrow, kelebek modasını kıyafet yerine şık bir mücevherde kullanmayı tercih etmiş. Paltrow'un Tiffany & Co. marka iğnesi, her kadını kıskandıracak türden.

EMA ROBERTS

Julia Roberts'ın yeğeni olarak sinemaya avantajlı bir şekilde adım atan Emma Roberts, Chanel'in geçtiğimiz sezon piyasaya çıkardığı kelebekli şık gece çantasını elinden düşürmüyor. Roberts, bu farklı tasarıma her görenin bayıldığını söylüyor.

ANNA-SOPHIA ROBB

'The Carrie Diaries' isimli dizinin başrol oyuncusu Anna-Sophia Robb, kelebek motifini hayatına sokan yıldızlardan. Robb, Ağustos ayının başında katıldığı bir davette, Pucci marka kelebek desenli bir elbise giydi. Genç oyuncu, bu şık elbiseyi; Jimmy Choo çanta ve Stuart Weitzman marka ayakkabıyla tamamladı.

EVA MENDES

Ünlü oyuncu Eva Mendes; bu sezonda da çok moda olan turuncu renkli Prada tasarımı elbisesini, yine aynı markanın kelebek desenleriyle süslü saten ve kristal kemeriyle tamamladı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Ünlüler Kelebek Etkisinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement