Kurtlar Vadisi Başlıyor - Son Dakika
Magazin

Kurtlar Vadisi Başlıyor

Kurtlar Vadisi Başlıyor

ATV'nin fenomen dizisi 'Kurtlar Vadisi: Pusu', bugün yeni sezona başlıyor.

12.09.2013 06:03  Güncelleme: 08:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Necati Şaşmaz'ın başrolünde olduğu Kurtlar Vadisi Pusu'ya, üç yeni karakter daha dahil oluyor. Geçtiğimiz yıl 'İşler Güçler' dizisinde canlandırdığı 'Feride' karakteriyle adından söz ettiren Gaye Gürsel, dizide 'Polat Alemdar'ın kardeşi 'Safiye'yi oynayacak. Diziye yeni katılan diğer iki isim; Alper Kut ve Murat Parasayar. Dizinin yeni oyuncuları rollerini, eski oyuncular ise yeni sezonu anlattı...

MURAT PARASAYAR (Sarp): 'Kurtlar Vadisi: Pusu' bu sezonda da izleyicisini ekran başına kilitleyecek. Bu sezonun fenomeni de kesinlikle 'Sarp Bey' olacak.

ALPER KUT (Murat): 'Kurtlar Vadisi: Pusu' yine heyecanla dolu. Oynadığım 'Murat' karakteri, diziye yeni baron adayı olarak katılıyor. 'Murat' yıllardır bu göreve hazırlanan bir karakter; ben rolü çok sevdim ve bu sezon 'Kurtlar Vadisi: Pusu'da oynadığım için mutluyum.

GAYE GÜRSEL (Safiye Karahanlı): Dizide 'Polat'ın kardeşi 'Safiye' karakterini canlandırıyorum. 'Safiye'; yıllardır yurt dışında sakin bir hayat sürerken, bir anda kendisini çıkar çatışmalarının ortasında buluyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Kurtlar Vadisi Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement