Lady Gaga Hayranlarını 'Terletti' - Son Dakika
Magazin

Lady Gaga Hayranlarını 'Terletti'

Lady Gaga Hayranlarını \'Terletti\'

Sosyal medyayı marjinal halleriyle sallayan Lady Gaga, bu sefer sevgilisiyle havuzda çırılçıplak!

08.08.2012 14:03  Güncelleme: 09:37

Ünlü şarkıcı Lady Gaga, geçen yıl 'You and I' şarkısının klip çekimlerinde tanıştığı sevgilisi Taylor Kinney'le çok mutlu.

Videoda Lady Gaga bir deniz kızını, Taylor Kinney de onun sevgilisini canlandırıyordu. Klip aşkı bir süre sonra ciddiye döndü. Hatta Taylor, Lady Gaga'nın babasıyla bile tanıştı.

VİDEO GERÇEK OLDU!

Bu arada yeni albümü Artpop'u çıkartmaya hazırlanan ABD'li şarkıcı Lady Gaga giyim tarzıyla bir kez daha dünya basının ilgi odağı oldu.

Geçtiğimiz gün New York sokaklarında alışveriş yaparken objektiflere takılan Lady Gaga sıcak havada giydiği pembe kürküyle görenleri "terletti".

Lady Gaga ayrıca hafta başında erkek arkadaşı oyuncu Taylor Kinney ile birlikte havuzda verdiği pozu internet sitesinde yayınladı.

Lady Gaga, Vampire Diaries dizisinin oyuncularından Taylor Kinney'nin kucağındaki çırılçıplak fotoğrafını, LittleMonsters.com sitesinden hayranlarıyla paylaştı.

İkilinin ilişkisi ciddiyet kazanıyor olacak ki Lady Gaga, geçen ay sevgilisini babasının New York'taki restoranına götürmüş ve ailesiyle tanıştırmıştı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Lady Gaga Hayranlarını 'Terletti' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement