Lady Gaga'nın Galaksinin Koruyucuları 3'te rol alacağı iddia edildi! - Son Dakika
Magazin

Lady Gaga'nın Galaksinin Koruyucuları 3'te rol alacağı iddia edildi!

Geçtiğimiz yıl A Star is Born filmiyle gündemden düşmeyen Lady Gaga ve Bradley Cooper ikilisinin, Marvel yapımı Galaksinin Koruyucuları 3'ün kadrosunda yer alacağı iddia edildi.

03.07.2019 23:53  Güncelleme: 00:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lady Gaga ve Bradley Cooper ikilisinin Marvel yapımı Galaksinin Koruyucuları 3'ün kadrosunda yer alacağı iddia edildi. A Star is Born filmindeki unutulmaz performanslarıyla gündeme gelen ikili hakkında aşk yaşadıklarına dair iddiaların ardından, ikilinin tekrar bir yapımda buluşabileceği haberi hayranları tarafından heyecanla karşılandı.

Lady Gaga'nın Galaksinin Koruyucuları 3'te rol alacağı iddia edildi!

VİZYON TARİHİ HENÜZ ONAYLANMADI

HollywoodLife dergisine konuşan "içerden" bir kaynağa göre Lady Gaga ve Cooper'ın Galaksinin Koruyucuları 3'te yeniden bir araya gelmesi güçlü bir ihtimal. Karakterlerin animasyon olacağını vurgulayan kaynak, Cooper'ın Rocket Raccoon rolüyle döneceğini, Lady Gaga'nın da onun sevdiği kadını canlandıracağını ileri sürdü. Söz konusu açıklamada şu ifadelere yer verildi: İzleyiciler onları tekrar bir arada görmeyi çok ister. Yapımcılar da bunun farkında. İkili, gişenin anahtarı. Bu yüzden bir araya gelmeleri çok muhtemel. Gaga'nın projede yer alması halinde Marvel'ın ünlü çizgi romanında Rocket'in ruh ikizi olarak görülen Lylla'yı canlandıracağı düşünülüyor. Filmin vizyon tarihiyse henüz onaylanmadı.

Lady Gaga\'nın Galaksinin Koruyucuları 3\'te rol alacağı iddia edildi!

Son Dakika Magazin Lady Gaga'nın Galaksinin Koruyucuları 3'te rol alacağı iddia edildi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Metin: Alsın çok iyi olur zaten onca estetik den sonra uzaylılara benzemis kadin 2 0 Yanıtla lady uzaylı: helal len sana 0 1

Advertisement