
İşadamı Yusuf Araz, 2 yıldır kira borcunu ödemediği iddiasıyla haciz işlemi başlattığı Defne Samyeli'ye tahliye ve alacak davası açmıştı. Olumlu sonuçlanan dava sonrası Samyeli, 234 bin 671 TL'lik ödemeyi yapmış ve evden tahliyesini erteletmişti.
Ancak aralarında suların durulmadığı ikiliden Defne Samyeli, yaşadıkları karşısında tazminat davası açarak olayı daha da büyütmüştü. Mahkeme, açılan bu davayı da değerlendirerek, neticeye ulaştırdı. Buna göre mahkeme heyeti, Samyeli'nin manevi tazminatını kısmen kabul ederek Yusuf Araz'ın 20 bin lira ödemesi yönünde karar verdi.
Defne Samyeli'nin kardeşi Sühan Samyeli, ablasıyla ev sahibi Yusuf Araz arasında geçen konuşmayı anlatmış, Araz ise bu konuşma sonrası yalancı şahitlik yaptığı gerekçesiyle Sühan Samyeli'ye suç duyurusunda bulunmuştu. Sühan Samyeli, açıklamasında, "Ablam evdeki nem yüzünden ev sahibini aradı. Araz, 'Beğenmiyorsanız çekip gidin. Siz ne aşağılık insanlarsınız' dedi" şeklinde ifadelerini kullanmıştı.
Son Dakika › Magazin › Ev sahibi ile davalık olan Defne Samyeli'ye mahkemeden sevindiren haber - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.