Mahmut Tuncer, 1988 yılında geçirdiği korkunç kazayı anlattı - Son Dakika
Magazin

Mahmut Tuncer, 1988 yılında geçirdiği korkunç kazayı anlattı

Mahmut Tuncer, 1988 yılında geçirdiği korkunç kazayı anlattı

Mahmut Tuncer, Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk oldu ve 1988 yılında geçirdiği korkunç kazayı anlattı. Ankara'da Mehmet Ali Erbil'in programına katılmak için giderken kaza yapan Tuncer, yüzünde 187 dikiş olduğunu ve canlı canlı dikildiğini söyledi.

12.09.2023 18:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk olan sanatçı Mahmut Tuncer, 1988 yılında geçirdiği korkunç kazayı anlattı.

Mehmet Ali Erbil'in programına katılmak için gittiği Ankara'da kaza yapan türkücü, "Yüzümde 187 dikiş var, suratım korku filmi gibiydi. Doktorlar canlı canlı diktiler" dedi.

Gökay Kalaycıoğlu'nun sunumuyla Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane'nin bu haftaki konuğu başarılı sanatçı Mahmut Tuncer oldu.

35 yıl önce korkunç bir kaza geçiren Tuncer, yüzünde 187 dikişin olduğunu ve canlı canlı dikildiğini anlattı.

"YÜZÜM KORKU FİLMİ GİBİYDİ, DERİLER SARKIYORDU"

Kalaycıoğlu'nun "Yıllar önce bir kaza geçirmişsin" demesi üzerine yaşadığı korkunç kazayı anlatan Tuncer, şunları söyledi: "Yüzümde 187 dikiş var. Kafa derim ve boynumda yırtık var.

Burnum ve kaşımda da yırtık var. 1988 senesinde kaza yaptık. Mehmet Ali Erbil'in Ankara'da programı vardı. Uçaktan indik araçla giderken Çubuk Kavşağı'nda bir araba çarptı bize.

Ben 9 metre dışarı fırladım. Uyandığım bağdaş kurmuş şekilde oturuyordum ve yer kan gölü olmuştu. Ben yüzümde ufak bir sıyrık olduğunu düşünmüştüm. Bizi hastaneye götürdüler ve beni görenler 'yazık olmuş' diyerek üzerime geldi.

Ağrım olmadığı için ben de ne olduğunu anlamamıştım. Yüzümü görmek istediğimde 'hiç bakma' dediler. Yüzümü gördüğümde korku filmi gibiydi. Kafa derim kalkmış, boynum aşağı sarkıyordu."

"187 DİKİŞİ CANLI CANLI DİKTİLER"

"Kafamdan darbe aldığım için 187 dikişi canlı canlı diktiler. Uzun süre her şeyden uzak kalmak zorunda kaldım. Yüzümde hiç estetik yok.

Diken adamlar çok iyi diktiler belli olmuyor. Belki 100 dikişte biterdi ama onlar estetikle 187 dikiş attı. Her giren iğneyi hissettim."

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Mahmut Tuncer, 1988 yılında geçirdiği korkunç kazayı anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement