"Maske Kimsin Sen"de "İskelet" Keremcem çıktı - Son Dakika
Magazin

"Maske Kimsin Sen"de "İskelet" Keremcem çıktı

"Maske Kimsin Sen"de "İskelet" Keremcem çıktı

Maske Kimsin Sen programında elenen ünlü belli oldu. İskelet temalı kostümüyle dikkat çeken ve jürinin elediği ismin kimliği de belli oldu. Oyuncu Keremcem'i karşısında gören jürinin tepkisi dikkat çekerken Keremcem'in "Beni nasıl elersiniz" yorumu duyuldu.

10.01.2022 09:26  Güncelleme: 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fox Tv ekranlarında izleyicilerle buluşan ve RTÜK'ün hakkında inceleme başlatacağını duyurduğu "Maske Kimsin Sen?" yarışmasının bugünkü 4. bölümünde İskelet maskesinin altından çıkan ünlü Keremcem oldu.

Sunuculuğunu Deniz Tansel Öngel'in yaptığı "Maske: Kimsin Sen?'' yarışma programında; jürideki Eda Ece, Alican Yücesoy, Melis Sezen ve Doğu Demirkol 'dedektif olarak maskelerin arkasındakileri tahmin etmeye çalışıyor.

Yarışma bazı kullanıcılar tarafından beğenilirken, bir kesim ise maskelerin paganizmi andırdığını öne sürdü. Yarışmanın ekran başındaki çocukları olumsuz etkilediği de iddia edildi.

İSİMLERİ BİLEMEDİLER

Ünlü isimlerin kimliklerini gizleyerek çeşitli kostümlerle sahne aldığı yarışmada son bölümde iskelet maskesi damga vurdu. Jüri üyeleri ise iskeletin altında hangi ünlü ismin olduğunu tahmin etmekte zorlandı.

Melis Sezen, Mahkum dizisinde rol alan İsmail Hacıoğlu tahmininde bulunurken, Doğu Demirkol ise 'Murat Boz' dedi. Yarışmacıyı tebrik ederek tahmin yapmakta çok zorlandıklarını söyleyen Eda Ece, Camdaki Kız'ın yıldızı Feyyaz Şerifoğlu ismini söyledi

RTÜK İNCELEME BAŞLATMIŞTI

Son olarak Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK), FOX TV'de yayınlanan 'Maske Kimsin Sen?' isimli program hakkında inceleme başlatacağı duyurdu. RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, bir sosyal medya kullanıcısına verdiği yanıtta, program hakkında inceleme başlatılacağını söylemişti.

Son Dakika Magazin 'Maske Kimsin Sen'de 'İskelet' Keremcem çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement