Maviye Sürgün 7. Bölüm: Ali ve Defne Geçmişi Unutmaya Karar Verir - Son Dakika
Magazin

Maviye Sürgün 7. Bölüm: Ali ve Defne Geçmişi Unutmaya Karar Verir

Maviye Sürgün 7. Bölüm: Ali ve Defne Geçmişi Unutmaya Karar Verir

Maviye Sürgün'ün 7. bölümünde, Ali ve Defne birbirlerine olan hislerini reddederek bir gece önce yaşadıklarını unutma sözü verirler. Defne, Ali'nin ardından iş çevirdiği için kendini suçlarken; Ozan, Defne konusunda hayati bir karar verir. Ozan'ın planlarını yürüteceği ortaklarından Ricardo'nun kasabaya gelişi dikkatleri üzerlerine çeker. Diğer taraftan Ozan Ali'yi de ailesi ile tehdit eder. Ali ise Defne'nin kendini attığı ateşte yanmaması ve ailesi ile kasabayı korumak için gözünü açık tutmak zorundadır.

25.07.2023 11:55

Maviye Sürgün'ün 7. bölümünde; Ali ve Defne birbirlerine olan hislerini reddederek bir gece önce yaşadıklarını unutma sözü verirler.

Defne, Ali'nin ardından iş çevirdiği için kendini suçlarken; Ozan, Defne konusunda hayati bir karar verir. Artık Defne'ye ihtiyacı yoktur!

Ozan'ın planlarını yürüteceği ortaklarından Ricardo'nun kasabaya gelişi dikkatlerin üzerlerinde toplanmasına sebep olur.

Diğer taraftan Ozan Ali'yi de ailesi ile tehdit eder. Ali ise Defne'nin kendini attığı ateşte yanmaması ve ailesi ile kasabayı korumak için gözünü açık tutmak zorundadır.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Maviye Sürgün 7. Bölüm: Ali ve Defne Geçmişi Unutmaya Karar Verir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement