Nişanlı Oyuncu Şahin Irmak: Evlenmek Zorundayız - Son Dakika
Magazin

Nişanlı Oyuncu Şahin Irmak: Evlenmek Zorundayız

Şahin Irmak-Asena Tuğal çifti, Akmerkez'de görüntülendi. Şahin Irmak, "Evlilik ne zaman?" sorusuna "Düğünü bu yaz yapmak zorundayız." cevabını verdi.

24.12.2015 12:01  Güncelleme: 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahin Irmak- Asena Tuğal çifti önceki gün Akmerkez'deydi. Arkadaşlarıyla buluşup öğle yemeği yiyen, ardından el ele mağazaları gezen ikili, muhabirlerle ayaküstü sohbet etti.

"BU YAZ YAPMAK ZORUNDAYIZ"

Geçtiğimiz aylarda nişanlanan çiftten Irmak, "Evlilik ne zaman?" sorusunu, "Düğünü bu yaz yapmak zorundayız. Büyük ihtimalle de yurtdışında olacak." diye yanıtladı.

Nişanlı Oyuncu Şahin Irmak: Evlenmek Zorundayız

Son Dakika Magazin Nişanlı Oyuncu Şahin Irmak: Evlenmek Zorundayız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • ALLAHIN VERDIGI NEFESI BOSUNA HARCAMAYALIM: Rabia işaretleriyle,camilerle,turbanlarla(AraplarınDİNbekçiliğini yapanlar) Fazla gıvırtmanının bir anlamı yok!,,Rusya ile Türkiye arasındaki dostluğumuzu göz önünde bulundurarak,hava sahasımızı giren Rus uçağını duşurmekle büyük bir hata yaptık.Rusya uçağı bize tehlike sinyalleri vermedikçe hava sahasımıza girmesinde bir sakınca yoktur(girebilir),ve bizim yapmış olduğumuz hatadan dolayı milletimizin adına Rusya,dan özür dileriz,, deyip kurtulun VE de defolun artık. 2 28 Yanıtla
  • Ahmet: Teker şişti desene 17 2 Yanıtla
  • bir vatandaş : budami hamile yoksa 12 0 Yanıtla
  • Mağdur : Ben videoyu seyrettim ve dikkatle dinledim. Bu yaz evlenmek zorundayız gibi bir cümle duymadım. 10 0 Yanıtla
  • SEBZECİLER MEYVECİLER PARTİSİ: BURADAKİ haberlere bakılırsa,vatanımız uçuruma sürüklenmiş,etrafı düşmanlara kuşatılmış,yalnız,sahipsiz bırakılmış,ve çırpınmaktadır.Artık birbirimizi suçlamanın 1anlamı yok.Yapılan hata milletimizin hatasıdır.Saflığımızın,eğitimsizliğimizin,bilgisizliğimizin kurbanı olduk.ÖNERİM:1.AKP memleketi emin ellere teslim edip derhal gitmeli.2.Yurtdışında ne kadar işsiz,güçsüz vatandaşımız var ise,vatanına gelip askeriye,de görev almalı.Bilhassa AKP sevdalıları.Saygılarımla. 3 5 Yanıtla
  • Yeşil Dev: Bu haberi bekliyoduk ailecek iyi olmuş. 7 0 Yanıtla
  • Ayşe: Hamilemi diye soran arkadaşlara sesleniyorum. Hamile olsa hemen nikah kıyardı yazı beklemezdi 4 2 Yanıtla
  • Slm: Zorundayız??!.. 2 1 Yanıtla

Advertisement