Özge Gürel ile aşk yaşayan Serkan Çayoğlu'ndan evlilik açıklaması geldi: Hazırlık aşamasındayız - Son Dakika
Magazin

Özge Gürel ile aşk yaşayan Serkan Çayoğlu'ndan evlilik açıklaması geldi: Hazırlık aşamasındayız

Özge Gürel ile aşk yaşayan Serkan Çayoğlu\'ndan evlilik açıklaması geldi: Hazırlık aşamasındayız

Etiler'deki bir mekanda yemek yiyen ekranların sevilen 3 ismi Kaan Yıldırım, Serkan Çayoğlu ve Uraz Kaygılaroğlu muhabirlerin sorularını yanıtladı. Çayoğlu, evlilik aşamasında olduğu sevgilisi Özge Gürel hakkında konuştu. Çayoğlu, "Kısmet olursa yaz ayında evleneceğiz" dedi.

09.02.2022 01:42  Güncelleme: 09:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekranların 3 yakışıklı oyuncusu Kaan Yıldırım, Serkan Çayoğlu ve Uraz Kaygılaroğlu, önceki gün Etiler'deki bir mekanda yemek yedi. Özge Gürel ile aşk yaşayan Serkan Çayoğlu, evlilik açıklamasıyla dikkat çekti.

"HAZIRLIK AŞAMASINDAYIZ"

Uzun zamandır meslektaşı Özge Gürel ile aşk yaşayan Serkan Çayoğlu, evlilik haberleri hakkında ilk kez konuştu. Çayoğlu, "Kısmet olursa yaz ayında evleneceğiz, ancak tam tarih belli değil. Hazırlık aşamasındayız" dedi.

KAAN YILDIRIM'DAN 14 ŞUBAT AÇIKLAMASI

Kaan Yıldırım'ın, ünlü fenomen Danla Bilic ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Bu konu hakkında konuşan ünlü oyuncu, "Öyle bir şey yok, bende sette gördüm haberleri, kalbim boş. Olsa zaten paylaşıyorum, 14 Şubat'ı yalnız geçireceğim. Belki Uraz'la romantik bir yemek yeriz" diyerek güldürdü.

"KADINLAR GİBİ KUAFÖR MÜDAVİMİ OLDUM"

Rol aldığı dizi için sarıya boyattığı saçlarıyla çok konuşulan Uraz Kaygılaroğlu, "Bu imaja alıştım, artık ben de kadınlar gibi kuaför müdavimi oldum. 20 günde bir gidip dip boyamı yaptırıyorum, alıştım artık" dedi.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Özge Gürel ile aşk yaşayan Serkan Çayoğlu'ndan evlilik açıklaması geldi: Hazırlık aşamasındayız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement