Prens Harry Yıllar Sonra Annesi Hakkında Konuştu - Son Dakika
Magazin

Prens Harry Yıllar Sonra Annesi Hakkında Konuştu

12 yaşında annesi Lady Diana'yı kaybeden Prens Harry yıllar sonra ilk kez annesi hakkında konuştu.

27.07.2016 16:30  Güncelleme: 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Prens Harry, 19 yıl önce trafik kazasında yitirdiği annesi Lady Diana hakkında ilk kez konuştu.

Lady Diana'nın cenaze törenindeki hüzün tablosunda, kızıl saçları, takım elbisesi ve abisi Prens William'ın yanında hüzünlü duruşuyla dünyanın gözlerini yaşartan 12 yaşında minik bir prens vardı.

KIRILGAN DURUŞUYLA HAFIZALARA KAZINDI

1997'de talihsiz bir trafik kazasında annesini kaybeden Prens Harry'nin o fotoğraftaki kırılgan duruşu, uzun yıllar hafızalardan silinmedi. Bugüne kadar kraliyet ailesinin yaptığı resmi açıklamalar dışında, annesini kaybeden iki evladın neler hissettiğine asla tanıklık edemedik. Yıllar önce cenaze töreninde gördüğümüz, çaresiz, üzgün ve bir o kadar da şaşkın iki çocuk prensten başka.

ANNESİ HAKKINDA İLK KEZ KONUŞTU

Prens Harry artık büyüdü ve acıları hakkında konuşabilecek özgürlükte ve olgunlukta. Kayıp yakınlarına moral ve destek vermek amaçlı kurulan 'Heads Together' derneğini ziyaret eden Prens Harry, belki de ilk kez annesinin vefatının ardından neler hissettiğini tüm samimiyetiyle dile getirdi.

"KEŞKE HİÇ SUSMASAYDIM"

Kensington Sarayı'nın bahçesinde gerçekleşen organizasyona, geçtiğimiz yıl eşini kanserden kaybeden ünlü futbolcu Rio Ferdinand da vardı. Bir kaybın ardından yas tutmanın ne demek olduğunu çocuk yaşta öğrenmek zorunda kalan Prens Harry'nin tek pişmanlığı, bu acının onu kendi içine kapanmasına yol açması. Prens Harry, geriye dönüp baktığında, "Keşke annemin ardından hiç susmasaydım, aksine konuşup hafifleseydim." diyor.
Ferdinand da, konuştuğun ve paylaştığın sürece acı çekmenin doğal bir süreç olduğunu söylüyor ve ekliyor, "Paylaşmak, yenilgi anlamına gelmesin. Asıl yenilgi, susunca başlıyor."

Prens Harry Yıllar Sonra Annesi Hakkında Konuştu

Son Dakika Magazin Prens Harry Yıllar Sonra Annesi Hakkında Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement