'Rolüme Hazırlanırken Kendimi Kötü Hissetim' - Son Dakika
Magazin

'Rolüme Hazırlanırken Kendimi Kötü Hissetim'

\'Rolüme Hazırlanırken Kendimi Kötü Hissetim\'

Best Model Of Turkey 2009 Yılı Birincisi, Best Model Of The World Üçüncüsü Tuğçe Sarıkaya,...

27.07.2013 06:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Best Model of Turkey 2009 yılı birincisi, Best Model of the World üçüncüsü Tuğçe Sarıkaya, oyunculuğa ısındı. Geçen yıl 'Uçurum' dizisinde bir ajanı canlandıran Sarıkaya, 'Kelebeğin İkinci Günü' adlı kısa filmde 'çoklu kişilik bozukluğu' olan bir kadını canlandırdı. Volkan Karataş'ın yönetmenliğini üstlendiği filmde Hasan Yalnızoğlu, Ece Filiz, Alize Gördüm, Tolga Tarık ve Zeynep Tunuslu ile birlikte rol alan Tuğçe Sarıkaya; Yeni Aktüel dergisinden Sebla Koçan'a konuştu.

ARAŞTIRMA YAPTIM

Çocukken şiddet gören bir kızın büyüyünce yaşadığı psikolojik sorunların anlatıldığı 'Kelebeğin İkinci Günü'nde; 'Gül' karakterini oynayan manken, şöyle konuştu: "Hissetmeden rol yapılınca samimi olmayacağına inandığım için çoklu kişilik bölünmesiyle ilgili çok fazla araştırma yaptım, film seyrettim. O duyguyu yaşamaya çalıştıkça kendimi çok kötü hissetmeye başladığımı fark ettim. Filmden önce bu psikolojik rahatsızlık hakkında fazla bir bilgim yoktu fakat inceleme yaptıkça çok zor bir hastalık olduğunu ve tedavisinin de hiç kolay olmadığını gördüm."

MANKENLİĞİ BIRAKACAĞIM

Kariyerine oyuncu olarak devam etmek istediğini belirten Tuğçe Sarıkaya, ilerleyen dönemlerde mankenliği bırakacağını açıkladı. Hayalleri arasında dönem filminde oynamak olduğunu söyleyen Sarıkaya, "Kendimi, mankenlikten yavaş yavaş elini eteğini çekmiş, iyi bir oyuncu olarak görmek istiyorum" dedi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Rolüme Hazırlanırken Kendimi Kötü Hissetim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement