Şahan Gökbakar, Oğluyla İlk Pozunu Verdi - Son Dakika
Magazin

Şahan Gökbakar, Oğluyla İlk Pozunu Verdi

Şahan Gökbakar, Oğluyla İlk Pozunu Verdi

Taze baba Şahan Gökbakar, Instagram hesabından oğlu Deniz Efe ile ilk fotoğrafını "Maşallah minik tavşanımla oturuyoruz" notuyla paylaştı.

04.12.2015 12:07  Güncelleme: 12:13

Geçtiğimiz mayıs ayında evlenen Şahan Gökbakar ve Selin Ortaçlı'nın dört gün önce ismini Deniz Efe koydukları oğulları dünyaya geldi.

"MİNİK TAVŞANIMLA OTURUYORUZ"

Oğlu ile ilk pozunu sosyal medyadan paylaşan Gökbakar, fotoğrafın altına şu notu düştü: "Maşallah minik tavşanımla oturuyoruz.. Deniz Efe ile baba-oğul keyfi. Allah isteyen herkese nasip etsin. Yok böyle bir şey... Allah yavrularımızı kötülüklerden, kem gözlerden korusun.. Sevgimiz onları sarsın...Derken altını doldurdu :)) oooof be"

İşte Gökbakar'ın o karesi;

Son Dakika Magazin Şahan Gökbakar, Oğluyla İlk Pozunu Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • UA41: Küçük recep ivedik 11 0 Yanıtla
  • :D: baba adam olmadan cocuk yapmis. kadini aciorum 4 5 Yanıtla
  • insan: Allah namaz niyaz nasip etsin inşallah küfür deyil zikir nasip etsin 7 2 Yanıtla
  • Terbiyesiz: Çok gerekli zaten. Meraktan gözüme uyku girmiyordu 4 4 Yanıtla
  • Fatma kurt : Merhaba şahan abi işallah anali babali buysun 6 1 Yanıtla
  • isa: cok lagzimdi... 1 5 Yanıtla
    ....: sana mı soracaktı kaynana kılıklı herif 0 2
  • seckham: sen polise askere değil, suyunu içtiğin ekmeğini yediğin seni 19 yaşına getiren vatana kurşun sıktın. bedeli bu olacaktı tabi madalya mı bekliyodun. aslında bi bakıma madalyayı taktılar ama pamuk olarak taktılar. bu topraklarda barış içinde yaşadığımız kürt kardeşlerimize de selam olsun. onlar ayrı onlar bizim baştacımız. 4 1 Yanıtla
  • Ub: Kendilerinin oldumu herşey mübah , normal bir vatandaşın olsa ellerine gitar alıp dalga geçerler 2 0 Yanıtla
  • ÇİDP ( Çağdaş İslam Demokrat Partisi ): ARAPLARINveNATOnun oyununa geldik.AB bizimle oynuyor.RUSYA/TÜRKİYE DOST OLMALI.Bizimkiler camilerle,Rabia işaretleriyle,türbanlarla uğraşarak(Arapların din bekçiliğini yaparak),NOTOnun arkasına saklanarak,DÜNYAYA hakim olacaklarını sanarlar?Zaman,ATOM ÇAĞI,(Bilim,Teknoloji).Beyinler değişmesse geleceğimiz karanlık.Vatanımız oyunlara getirilip,savaşa sürüklenmekte.Araplar,müslüman ülkeler SEBZE,MEYVE ile değil,ASKERİ DESTEKle gerçek dostluğu göstersiner.Dalga geçmesinler. 0 1 Yanıtla

Advertisement