Şahnaz Oyun Oynuyor - Son Dakika
Magazin

Şahnaz Oyun Oynuyor

Şahnaz Oyun Oynuyor

Boşanma kararı alan Şahnaz Çakıralp ve Murat Öncel arasındaki gerginlik devam ediyor.

29.11.2011 03:03

Oyuncu Şahnaz Çakıralp, geçtiğimiz Mayıs ayında evlendiği göz doktoru Prof. Dr. Murat Öncel'den boşanma kararı aldı. Çakıralp, Öncel hakkında "Kocalık görevini yerine getiremiyor" açıklamasını yapmıştı. Öncel de bunun üzerine, şöyle konuştu: "Şahnaz'la evlenmeden önce 5 ay aynı evde yaşadık. O süre içinde anlamamış mı neyin ne olduğunu? Ağustos'ta evi ayırdığımızda gazeteciler 'Evliliklerinde problem var' diye haberler yapmıştı. Ben bu kadar kötü biriydim de madem, neden 'Biz çok mutluyuz' diye açıklama yaptı? Nasıl bir oyun içinde olduğunu gerçekten anlayamadım. Benden birtakım beklentileri olduğu için kamuoyunda kendisini küçük düşürüyor. Parası olmayan adam Four Seasons'ta krallar gibi düğün yapar mı?"

İKİ GÜNDE BOŞANIRIZ

Şaşkınlık içinde olduğunu ve ilk defa başına böyle bir şey geldiğini söyleyen Öncel, sözlerine şöyle devam etti: "Erkekliğimle ilgili de açıklamalar yapıyor. Balayında Maldivler'e, Dubai'ye gidip seyahatler yaptık. Oralarda da mı anlayamamış erkekliğimi? Madem boşanmak istiyor ve tazminat istemiyor 2 gün içinde boşanırız! Bu hakaretlerinden dolayı kendisine tazminat davası açacağım."

KARI-KOCA İLİŞKİMİZ YOK

Şahnaz Çakıralp ve göz doktoru Prof. Dr. Murat Öncel, geçtiğimiz Mayıs ayında evlenmişti. Evlendikten bir süre sonra ikisi hakkında 'evlilikleri kötü gidiyor' haberleri çıkmış ancak Çakıralp bu durumu yalanlamıştı. Geçtiğimiz günlerde boşanma kararı aldıklarını doğrulayan oyuncu "Hiçbir şey göründüğü gibi değil. Bizim normal bir karı-koca ilişkimiz olmadı. Bu evlilik iptal bile edilebilir" demişti.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Şahnaz Oyun Oynuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement