Seren Serengil'den Hakan Sabancı'ya "dost" tavsiyesi: Şeyma Subaşı'na dikkat et hamile kalmasın - Son Dakika
Magazin

Seren Serengil'den Hakan Sabancı'ya "dost" tavsiyesi: Şeyma Subaşı'na dikkat et hamile kalmasın

Seren Serengil\'den Hakan Sabancı\'ya "dost" tavsiyesi: Şeyma Subaşı\'na dikkat et hamile kalmasın

Şeyma Subaşının adı Mohammed Alsaloussi ile ayrılmasının ardından cemiyet hayatının ünlü ismi Hakan Sabancı ile anılmaya başlandı. İddiaya göre; Subaşı ile Sabancı bir mekan çıkışında el ele görüntülendi. Canlı yayında Hakan Sabancı'yı uyaran Seren Serengil, "Aygün hamile kaldığını iddia etti, Şeyma'nın yöntemi de bu. Daha önce ne yaptı! Çok dikkat et Hakan! Şeyma Subaşı hamile kalmasın" dedi.

22.04.2022 13:33  Güncelleme: 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mohammed Alsaloussi ile ani bir kararla ayrıldıktan sonra İstanbul'a dönen Şeyma Subaşı'nın adı yine Hakan Sabancı ile anıldı. Seren Serengil, Şeyma Subaşı-Hakan Sabancı ikilisinin bir kez daha gündeme gelmesinin ardından flaş 'hamilelik' açıklamasında bulundu.

EL ELE GÖRÜNTÜLENDİKLERİ İDDİA EDİLDİ

Aşk yaşadıkları iddia edilen Şeyma Subaşı ve Hakan Sabancı, geçtiğimiz haftalarda İstanbul'da bir mekanın kapısında kameralara takılmıştı. Subaşı, Hakan Sabancı ile sadece arkadaş olduklarını vurgulamıştı. Şeyma Subaşı ve Hakan Sabancı hakkında bugün yeni bir iddia daha ortaya atıldı. İddiaya göre; Subaşı ile Sabancı bir mekan çıkışında el ele görüntülendi.

"DİKKAT ET HAKAN ŞEYMA HAMİLE KALMASIN"

Söylemezsem Olmaz programında bu iddia masaya yatırıldı. Canlı yayında Hakan Sabancı'yı uyaran Seren Serengil, "Aygün hamile kaldığını iddia etti, Şeyma'nın yöntemi de bu. Daha önce ne yaptı! Çok dikkat et Hakan! Şeyma Subaşı hamile kalmasın… Biz uyaralım da..." diyerek şoke etti. Bircan Bali ise "Doğum kontrol yöntemlerinden haberleri vardır diye düşünüyorum Hakan kontrollü olur" yorumunu yaptı.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Seren Serengil'den Hakan Sabancı'ya 'dost' tavsiyesi: Şeyma Subaşı'na dikkat et hamile kalmasın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • suna genç: rezil bir kadının yaşamı ve ekranlarda rezil konuşmalar..yazık bu ülke ahlak çöküntüsü yaşıyor 74 5 Yanıtla
  • deli balta: çiftleşen çiftleşene ve bu normalmiş yeterki korun 2 1 Yanıtla

Advertisement