"Son Şarkı" filmi mahkemelik oldu...Ahmet Kaya'nın eşi ve iki kızı dava açtı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Magazin

"Son Şarkı" filmi mahkemelik oldu...Ahmet Kaya'nın eşi ve iki kızı dava açtı

"Son Şarkı" filmi mahkemelik oldu...Ahmet Kaya\'nın eşi ve iki kızı dava açtı
06.09.2020 11:20  Güncelleme: 11:49

Ahmet Kaya'nın eşi ve iki kızı, İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'ne dava açtı.

Ahmet Kaya'nın eşi ve iki kızı, İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'ne dava açtı. Açılan davada Ahmet Kaya'nın çıktığı bir yolculuğun hikayesinin anlatıldığı "Son Şarkı" adlı filmin çekimlerinin üç ay önce tamamlandığı, vizyona girmesinin beklendiği anlatıldı. Erbay Medya şirketinin yapımcısı olduğu "Son Şarkı" sinema filmi için Ahmet Kaya'nın ailesinden izin alınmadığının belirtildiği dilekçede, şu ifadelere yer verildi:

"Filmin yayınlanması halinde Ahmet Kaya'nın eşi Gülten Kaya, kızları Turaç Melis Kaya ve Çiğdem Öztürk ileride telafisi imkansız maddi ve manevi zarara uğrayacaktır. Davalı Erbay Medya şirketinin yapımcılığını üstlendiği filmin Türkiye sınırları içinde ve dışında yayınlanmamasını talep ediyoruz. Ayrıca filmin televizyon, internet, sosyal medya ve diğer kitle iletişim araçlarında gösterime girmemesi, çoğaltılmaması ve dağıtımının durdurulması için acilen ihtiyati tedbir kararı verilmesini istiyoruz." Mahkeme, filmin eser işletme belgesini istedi. Ayrıca filmin durdurulmasına ilişkin ihtiyati tedbir talebinin ise bilirkişi raporu geldikten sonra değerlendirilmesine karar verdi.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin 'Son Şarkı' filmi mahkemelik oldu...Ahmet Kaya'nın eşi ve iki kızı dava açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement