Şov Dünyası Yeni Yılı Eğlenerek Karşılayacak - Son Dakika
Magazin

Şov Dünyası Yeni Yılı Eğlenerek Karşılayacak

Şov Dünyası Yeni Yılı Eğlenerek Karşılayacak

Şov dünyasının yıldızları yeni yıl gecesi için hazırlıklara başladı.

31.12.2011 09:33

Fergie

Black Eyed Peas grubunun güzel solisti Fergie, yeni yılda grup arkadaşlarından ayrı olacak. Güzel şarkıcı eşiyle birlikte Las Vegas'ta yılbaşı gecesini geçirecek. Herhangi bir yerde sahneye çıkmayacak olan Fergie eğleneceği mekandan da ciddi miktarda para aldı!

LADY GAGA

Dünyanın en ünlü şarkıcılarından biri olan Lady Gaga, bu yılbaşında New York'taki dev sokak konserinde sahne alacak. New York Belediye Başkanı'nın davetini kabul eden Gaga, şarkı söyleyerek yeni yıla gireceği için mutlu olduğunu söylüyor.

KIM KARDASHIAN

Boşanma davası nedeniyle şu sıralar medyanın en çok ilgi gösterdiği isimlerden biri olan Kim Kardashian, yılbaşı gecesi Las Vegas'ta olacak. Tao isimli gece kulübünde yeni yıla girecek olan Kardashian, bu mekandan tam 600 bin dolar kazanacak! Las Vegas'ın en ünlü otellerinden birinde aile fertleriyle birlikte kalacak olan Kardashian, konaklama için de para ödemeyecek!

BEYONCE & JAY-Z

Yeni yılda ilişkilerini bir bebekle daha da güçlendirecek olan Beyonce ve Jay-Z, yeni yıla Los Angeles'taki lüks malikanelerindeki bir partiyle kutlayacak. Her iki ünlü isim de bu yılı çalışmayarak evde geçirmek istemiş!

P. DIDDY

Rap müziğin en popüler isimlerinden biri olan P. Diddy'nin yılbaşı akşamı Miami'nin popüler gece kulüplerinden Hyde'da sahneye çıkması bekleniyordu. Ancak maddi ve manevi istekleri yerine getirilmeyen P. Diddy, yılbaşı gecesi programını iptal etti. Ünlü şarkıcı bunun yerine Los Angeles'taki malikanesinde dostlarına görkemli bir parti verecek.

PAMELA ANDERSON

Oyunculukta kendini ispat eden Pamela Anderson, yeni yıla Dubai'de girecek. Şov dünyasının hâlâ aranan isimlerinden biri olan Anderson, davet karşılığı ne kadar para alacağını açıklamamayı tercih etti.

MARIAH CAREY

Eşi Nick Cannon ile birlikte yeni yılı Aspen'de girmeyi planlayan Mariah Carey, bir yandan da lüks bir gece kulübünde yaklaşık 500 bin dolarlık bir çek karşılığı birkaç şarkı söylemenin peşindeymiş. Şarkıcı aradığı teklifi bulmazsa Aspen'de ailesiyle birlikte 2012'yi karşılayacak.

LINDSAY LOHAN

Adı skandallarla anılan genç oyuncu, yeni yılda Dubai'de düzenlenen bir partiye katılacak. Bu partiye katılması karşılığında ne kadar kazanacağı açıklanmayan Lohan'ın Playboy'a soyunması sonrası katıldığı etkinliklerden aldığı ücreti üç katına çıkardığı söyleniyor!

KATY PERRY

Ünlü şarkıcı, eşi Russell Brand'den uzak bir yılbaşı geçirecek. Perry, Los Angeles ve Las Vegas'ın lüks bir gece kulübünde yeni yıla arkadaşlarıyla birlikte girmeyi planlıyor. Eşi Brand ise, aile fertleriyle birlikte yeni yıla İngiltere'de girecek.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Şov Dünyası Yeni Yılı Eğlenerek Karşılayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement