Survivor Emel'den Duygu İtirafı! - Son Dakika
Son Dakika Logo

Survivor Emel'den Duygu İtirafı!

Survivor Emel\'den Duygu İtirafı!
16.04.2013 14:27  Güncelleme: 15:44

Kanaltürk ekranlarında yayınlanan "2. Sayfa" programının bugünkü konuklarından biri de Survivor yarışmasından elenen Emel oldu.

Adadaki tartışmalarla gündeme gelen Duygu hakkında sert konuşan Emel, yarışma arkadaşının kameralara oynadığını savundu. Yarışmayı ünlüler takımından bir ismin kazanacağını söyleyen Emel, Dağhan'ı favori olarak gösterdi.

Adada olduğu sürece içinde sürekli tartıştığı Duygu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Emel, sorunların Duygu'dan kaynaklandığına işaret etti.

Duygu'nun düşünmeden hareket ettiğini belirten Emel, 'Herkesin karnı aç olabilir. Herkes sinirli olabilir ama sonuçta kimsenin birbirine agresif davranışları yoktu. O da anlayışlı davransaydı bunlar yaşanmayabilirdi' dedi.

Duygu'nun halen sorunları olduğunu kaydeden Emel, yarışma arkadaşının kameraları gördüğü zaman farklı davrandığını savundu.

Duygu'nun bu hareketleri bilerek yaptığını da belirten Emel, yarışma arkadaşıyla yaşadığı gerginliklerin otelde başladığını ekledi.

Otelde yaşanan bir olayda Duygu'ya yardım ettiğini ancak beklenmedik bir tepki aldığını belirten Emel, adada ise Duygu'nun kendisine 'Bana emir veremezsin. Ben köpek miyim? ' diyerek çıktığını söyledi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Survivor Emel'den Duygu İtirafı! - Son Dakika


Advertisement