Tarkan'ın Açıkhava Konserlerinin Bilet Fiyatları Belli Oldu - Son Dakika
Magazin

Tarkan'ın Açıkhava Konserlerinin Bilet Fiyatları Belli Oldu

Pop müziğin zirvesindeki isimlerden Tarkan'ın merakla beklenen Harbiye Açıkhava konserlerinin tarihleri ve bilet fiyatları açıklandı.

26.07.2014 14:03  Güncelleme: 13:56

Merakla beklenen yılın 'Tarkan Zamanı' belli oldu. Geleneksel Açıkhava konserleri kapsamında yaz sonu müzikseverlerle buluşmaya hazırlanan Tarkan 3, 4, 5 Eylül tarihlerinde üç gece Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda sahneye çıkacak.

BİLET FİYATLARI DUDAK UÇUKLATIYOR

Bir yıl aradan sonra Harbiye Açıkhava'da sahne almanın heyecanını yaşadığını belirten Tarkan, çeşitli sürprizlerle hayranlarının karşısında olacak. Atlantis Yapım ve Kirli Kedi organizasyonuyla gerçekleşecek konserlerin biletleri bugünden itibaren Biletix üzerinden satışa sunuldu. Ancak Megastar'ın bilet fiyatları da mega! Zira dünya starı Lady Gaga'nın 16 Eylül İTÜ Stadyumu'ndaki konserin saha içi biletleri bile 150 liradan satılırken Tarkan konserlerinin 3. kategori fiyatı 220 lira olarak belirlenmiş. Tarkan konserinin protokol bileti 543 liradan satılırken 1. kategori 274, 2. kategori 247 liradan satılıyor.

EK KONSER İLAVE EDİLMİŞTİ

Gene de elinizi çabuk tutmakta fayda var. Çünkü Tarkan'ın yine hayli yüksek fiyattan satılan geçen yılki Açıkhava konserlerinin biletleri kısa sürede tükenmiş ve ek konserler ilave edilmişti.

Tarkan\'ın Açıkhava Konserlerinin Bilet Fiyatları Belli Oldu
Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin Tarkan'ın Açıkhava Konserlerinin Bilet Fiyatları Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • erdi: En son star 1938 de öldü ! 14 5 Yanıtla
  • efe09: bizim star dediğimiz bu tipler sadece türk medyasının balonları , şarkı söylemekle tv de maymunuk yapmakla star olunmuyor şahsen ben hiç tv izlemiyorum bunlarada prim vermiyorum kendi adıma, ayrıca bu tarkan uyuşturucudan yakalanmadımıydı ? star dediğiniz örnek olmalı , türkiyede kazan yurt dışında çatır çatır ye ondan sonra maval anlat atasözünden şarkılar yaz bu millete. . . 9 1 Yanıtla

Advertisement