Tolga Güleç ve Yeliz Şar Çifti: İkiz İstiyoruz - Son Dakika
Magazin

Tolga Güleç ve Yeliz Şar Çifti: İkiz İstiyoruz

Tolga Güleç ve Yeliz Şar Çifti: İkiz İstiyoruz

Oyuncu Tolga Güleç ve Yeliz Şar çifti balayı için Çeşme'yi tercih etti.

10.08.2013 12:03

Oyuncu Tolga Güleç ve Yeliz Şar çifti balayı için Çeşme'yi tercih etti. Tolga Güleç, Yeliz Şar'ı ilk gördüğünde etkilendiğini, iki yıllık arkadaşlık sonrası sevgili olduklarını belirtti. Evleneli bir hafta olan ve hemen çocuk isteyen Güleç, "İnşallah ikiz bebeklerimiz olur. Beklemenin hiçbir anlamı yok" dedi.

Çeşme'de balayını devam ettiren ünlü oyuncular Tolga Güleç ile Yeliz Şar çifti, büyük mutluluk yaşıyor. Altın Yunus Otel'de kalan çift evlilik ile ilgili açıklamalarda bulundu. Aynı dili konuştuklarını ve birbirlerine aşıkken zaman kaybetmeden evlilik kararı aldıklarını söyleyen yeni evli çiftten Tolga Güleç, "Aynı gün kız isteme ve nişanı yaptık. Özel bir evlenme teklifi hazırlamıştım, ancak işlerin yoğunluğundan dolayı romantik bir evlenme teklifi yapamadım" dedi. Şar ise "Bu zamanda, bu piyasada doğru insanı bulduğum için kendimi şanslı olarak görüyorum" dedi. Hemen çocuk istediklerini belirten Tolga Güleç ve Yeliz Şar, "İnşallah ikiz olur" teminnisinde bulundu.

'KISKANÇ DEĞİL SAYGILIYIZ'

Şar, eşini kıskanmadığını belirtti. Yeliz Şar, "İşlerimiz ortada. Birbirimize saygılı davranmamız gerektiğini ikimiz de biliyoruz. Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Tolga Güleç'in etrafını kızlar sarıyor. Böyle bir durumda onların fotoğraflarını bile ben çekiyorum. Buna alışmamız lazım" dedi. Doğru proje ve doğru ekiple birlikte 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinin büyük bir başarı yakaladığını ve kendi başarısını tetiklediğini ifade eden Tolga Güleç, "İkimiz de aynı mesleği yaptığımız için birbirimizin işlerine saygı duyuyoruz ve fikir alışverişi yapıyoruz. Kıskançlık kavramı hayatımızda yok. Saygı çerçevesinde birbirimize destek olup yol gösteriyoruz" dedi.

İSTANBUL-MARDİN ARASI MEKİK DOKUYACAK

Evlilik tarihlerini yoğun iş programından dolayı öne aldıklarını betirten Tolga Güleç, yeni sezonda ulusal bir televizyon kanalında ekranlarda olacak. Mardin'de bir töre dizisi ve 'As Maça' adlı bir sinema projesinde de yer alacak Güleç, İstanbul-Mardin arasında mekik dokuyacağını belirterek, "Yoğun bir sezon bizi bekliyor" dedi. Tolga Güleç, eşi Yeliz Şar'ın da yeni bir tiyatro projesinin olduğunu söyledi. Yeni projesi 'Toprağın Kanunu'nda bir aşiret ağasını canlandıracağı için heyecanlı olduğunu ifade eden Tolga Güleç, karakter oyunculuğunu göstermek için projenin büyük önem taşığını söyledi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Tolga Güleç ve Yeliz Şar Çifti: İkiz İstiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement