Turhal'da Muazzez Ersoy Rüzgarı - Son Dakika
Magazin

Turhal'da Muazzez Ersoy Rüzgarı

Turhal\'da Muazzez Ersoy Rüzgarı

17.Turhal Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen halk konserinde Muazzez Ersoy rüzgarı esti.

04.09.2012 09:13

17. Turhal Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen halk konserinde Muazzez Ersoy rüzgarı esti.

Şehir Stadyumu'nda düzenlenen konseri AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, Turhal Kaymakam Vekili Zile Kaymakamı Nuri Özder, AK Parti il Başkanı Eyüp Eroğlu, Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş izledi.

Yaklaşık 10 bin kişinin izlediği konserde ilk olarak Hasan Yılmaz sahne aldı. Daha sonra konser katılanlara bir konuşma yapan Turhal Belediye Ali Gözen, "Açılışlarını yapmış olduğumuz parklar ve köprüler ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Bu hizmetlerimizin yanı sıra sizler için Kültür Merkezi, Şehirler Arası Otobüs Terminali, yeşil alanlar, katı ve tıbbi atık tesisi gibi hizmetlerimizi ilçemize kazandırdık" dedi.

Bunların yanı sıra belediye tarafından yapılan hizmetler ve yeni alınan otobüs ve araçlarla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Gözen, "En iyi ve kalıcı hizmetleri Turhal için yapmaya çalışıyoruz. Bu birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum" diye konuştu.

Başkan Gözen konuşmasının ardından Festivale sponsor olarak katkı sağlayan Marka Alışveriş Merkezi ve Mavi Bilişim Güvenlik Sistemlerine teşekkür ederek plaket verdi.

Daha sonra konuşma yapan AK Parti tokat milletvekili Dilek Yüksel, festivale emeği geçen herkesi kutlayarak sözlerine şöyle devam etti: "Turhal'a her gelişimizde değişen ve farklı farklı hizmetlere kavuşan bir Turhal ile karşılaşıyoruz. Bu hizmetleri yapan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyor ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum."

Konuşmasının ardından Belediye Başkanı Ali Gözen, Milletvekili Yüksel'e Turhal'a yapılan hizmetlere verdiği destekten dolayı bir teşekkür plaketi verdi. Konuşmaların ardından sahne alan sanatçı Muazzez Ersoy Turhallılara unutulmaz bir akşam yaşattı. Sanatçı Ersoy'a konser sırasında Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen günün anısına bir teşekkür plaketi verdi ve tahta baskı sofra örtüsü hediye etti.

Sanatçı Muazzez Ersoy, Turhal konserinde ayrıca "Efendim" isimli ilahiyi seslendirdi. Sanatçı Ersoy'un ilahiyi okurken ağladığı da gözlerden kaçmadı.

17. Turhal Kültür ve Sanat Festivali düzenlenen halk konseri ile sona erdi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Turhal'da Muazzez Ersoy Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement